ΣΧΟΛΙΚΟ: Τα βρήκε «σκούρα» αλλά νίκησε το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας (pics)

Αν και θεωρούταν το ακλόνητο φαβορί τόσο για την νίκη, όσο και για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας Λυκείου στο πρωτάθλημα μπάσκετ αγοριών, το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας τα βρήκε «σκούρα» απέναντι άκρως μαχητικό 5ο ΓΕΛ Καλαμάτας όμως κατάφερε να φτάσει στην νίκη με 46-40.
Το 5ο ΓΕΛ κοίταξε στα «μάτια» το 3ο ΓΕΛ, όμως δεν είχε τις λύσεις που είχαν οι νικητές παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Καραγιαννίδη που συνεισέφερε σε επίθεση, άμυνα και ριμπάουντ, Βαγγαλάτη που σκόραρε όποτε έπρεπε και Σμυρνή που οργάνωνε υποδειγματικά.
Το 3ο ΓΕΛ είχε σε εξαιρετική μέρα τον Γιαννακόπουλο που έπαιξε σέντερ (!) και πάλευε μόνος του στην ρακέτα, με πολύ καλές επιδόσεις σε πόντους και ριμπάουντ αλλά και τον Ιωαν. Ανδριανόπουλο που πέτυχε 11 πόντους και μοίρασε αρκετές τελικές, κυρίως προς τους Μπούνα – Μελά που είχαν μαζί 14 πόντους αλλά θα μπορούσαν να είχαν περισσότερους αν ήταν πιο εύστοχοι.
Αξιοσημείωτα ήταν τα εντυπωσιακά καρφώματα στην προθέρμανση από τους Γιαννακόπουλο, Ιωαν. Ανδριανόπουλο και Καραγιαννίδη, αλλά και η μεγάλη προσέλευση των μαθητών στις κερκίδες.
10λεπτα: 16-5, 24-15, 36-25, 46-40
Διαιτητές: Κορογώνας Α.
3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Πολιτόπουλος): Ιωαν. Ανδριανόπουλος 11 (1), Ντυμένος 3 (1), Μπούνας 9 (1), Ευτυχιάκος, Μελάς 5 (1), Γρ. Ανδριανόπουλος, Πλατάρος 6 (2), Γιαννακόπουλος 12 (1), Σάμιος
5ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Σμυρνής 5 (1), Σούμας, Πετεινάρης 6, Βαγγαλάτης 11, Καραγιαννίδης 12 (2), Κοκοτός, Καλαποθαρέας, Παπασταθόπουλος 6, Μαραγκούλας

1275 views
Top