ΝΟΚ: Ο απολογισμός του τμήματος ιστιοπλοΐας (pics)

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» την Τετάρτη 10/2/2016.
Η Γενική Συνέλευση ενημερώθηκε για όλη την αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων για το 2015.
Το Sport365 θα σας παρουσιάσει σε διαφορετικά θέματα όλες τις επιτυχίες ανά τμήμα του ΝΟΚ, ξεκινώντας από το τμήμα της ιστιοπλοΐας.
ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ
1) Υποστήριξη της αιματολογικής εταιρίας «γίνε και εσύ δότης» σε όλους τους αγώνες που συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας.
2) Συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων .
3) Συντήρηση εξοπλισμού ιστιοπλοΐας
4) Συμμετοχή στην Πανελλαδική εξωραϊστική κίνηση για την καθαριότητα των ακτών με 20 ιστιοπλόους και γονείς
5) Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας συνδιοργάνωσε με τον ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟ περιφερειακούς αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφοι τύπου OPTIMIST και LASER 4,7 με απόλυτη επιτυχία.
Αγωνιστικά
Οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συνεχίζουν την παράδοση που είχαν παρακαταθήκη τα προηγούμενα χρόνια κάνοντας υπερήφανους διοίκηση, προπονητές και γονείς.
Η ιστιοπλοϊκή ομάδα δίνει τον καλύτερο εαυτών της ξεπερνώντας κρίσεις έχοντας παρουσία στον ιστιοπλοϊκό κόσμο που θα ζήλευαν πολλοί όμιλοι στην Ελλάδα.
Αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας η συμμετοχή σε 11 αγώνες με πολλές διακρίσεις και μετάλλια.
Συνολικά οι συμμετοχές των OPTIMIST έφτασαν τις 70, στα LASER τις 15 και δύο συμμετοχές στα EUROPE.
Σημαντικότερες διακρίσεις
Με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας γράφεται η συμμετοχή στα EUROPE της πολύ καλής ιστιοπλόου Αδαμοπούλου Στεφανίας – Δέσποινας γιατί κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EUROPE στη Αθήνα. Η συμμετοχή της Αδαμοπούλου Στεφανίας- Δέσποινας σε αυτή την μεγάλη διάκριση έγινε με σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Αυτό διότι η φαρμακευτική εταιρία GENESIS έκανε μέγα δωρεά ένα σκάφος τύπου EUROPE. Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει δυο σκάφη τύπου EUROPE μιας και το πρώτο ήταν μια προσφορά της φαρμακευτικής εταιρίας GENESIS και το δεύτερο από την ευγενική συνδρομή και προφορά των αθλητών, γονέων και φίλων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Θετικό για την αθλήτρια Αδαμοπούλου Στεφανία, η εξοικονόμηση μορίων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις λόγο της διάκρισης, εφόδιο για την σταδιοδρομία της. Πολύ καλή παρουσία της και διάκριση είχε επίσης και στο περιφερειακό πρωτάθλημα που κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία LASER 4,7 κοριτσιών.
Στο περιφερειακό πρωτάθλημα επίσης ακόμα μια διάκριση από την φιλόδοξη ιστιοπλόο Μαρισέλ Ξάνθη του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κατακτώντας την δεύτερη θέση στα OPTIMIST κορίτσια junior.
Τέσσερις οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST και LASER 4,7 μετά από την πρόκριση τους από το περιφερειακό είχαν οι αθλητές Τσάμης Ευστάθιος, Μαρισέλ Ξάνθη, Αδαμοπούλου Αγγελική και Αδαμοπούλου Στεφανία. Επίσης πέντε οι συμμετοχές αθλητών στο πανελλήνιο 11χρονων OPTIMIST με τους Αδαμόπουλο Κωνσταντίνο, Σιαφάκα Αλέξανδρο, Μαρισέλ Ξάνθη, Τσαπάρα Διονυσία και Πατικοπούλου Άρτεμις.
Πολλές οι διακρίσεις σε διασυλλογικούς αγώνες από τους ιστιοπλόους του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κάνοντας σαφές τις μεγάλες προσπάθειες όλης της ιστιοπλοϊκής ομάδας και κυρίως των προπονητών Σπυρόπουλου Γιώργου και Λημνιού Παναγιώτη.
Εκ μέρους της διοίκησης, ο έφορος του τμήματος θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους αφανείς εθελοντές και φίλους που βοηθάνε κατά το δοκούν το τμήμα τις ιστιοπλοΐας και τις προσπάθειες μας να μείνουμε ζωντανοί.
Ο μέγας χορηγός της όλης προσπάθειας των ιστιοπλόων είναι αποκλειστικά οι γονείς.

 

708 views
Ετικέτες

Έκθεση εικόνων

Top