Στην Προολυμπιακή ομάδα η Βασιλική Μπάκα!!!

Στην Προολυμπιακή ομάδα κολύμβησης επιλέχθηκε το "δελφίνι" του ΝΟ Καλαμάτας, Βασιλική Μπάκα!!!

Η 17χρονη καλαματιανή κολυμβήτρια βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα της ανανεωμένης λίστας που εξέδωσε η ΕΟΕ, η οποία έχει προσθήκες στην κολύμβηση. Η λίστα επιδέχεται προσθαφαιρέσεων ανάλογα με τις επιδόσεις και τα δεδομένα που δημιουργούνται.

Από τα τέσσερα Ολυμπιακά αθλήματα του υγρού στίβου, αλλαγές υπάρχουν μόνο στην Προολυμπιακή ομάδα της κολύμβησης. Αυτές του πόλο, των καταδύσεων και της συγχρονισμένης παρέμειναν ως είχαν στις 20 Ιανουαρίου, όταν και ανακοινώθηκαν πρώτη φορά από την Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας (ΕΠΟΠ). Η λίστα ανανεώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου και στην κολύμβηση από τα 13 μέλη αριθμεί πλέον 22.

Σε σχέση με την προηγούμενη προστέθηκαν δέκα ονόματα (Λεμπλ, Μπάκα, Ντουντουνάκη, Δημητρίου, Κατραντζής, Κυνηγάκης, Μυλωνάς, Νέγρης, Σοφιανίδης, Χρήστου) και αφαιρέθηκε η Μαριάννα Λυμπερτά, αφού η προηγούμενη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω της οποίας συμπεριλήφθηκε αρχικά στη λίστα, ήταν στο open water για το οποίο δεν έχει πρόκριση και θα διεκδικήσει στην κλασική κολύμβηση.

 

 

942 views
Top