Τιμά την μνήμη του Σπύρου Κοντόπουλου με αγώνες ο ΝΟ Καλαμάτας

Την μνήμη του αντιπροέδρου και εφόρου του τμήματος κολύμβησης του ομίλου, Σπύρου Κοντόπουλου, τιμά ο ΝΟ Καλαμάτας με αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών.
Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στις 7-8 Μαΐου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας και αναμένεται να τραβήξουν τα «βλέμματα» της κολύμβησης της Πελοποννήσου, αλλά και της κεντρικής Ελλάδος.
Η ανακοίνωση του ΝΟΚ: «Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” διοργανώνει αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών προς τιμήν του αείμνηστου Αντιπροέδρου Δ.Σ. και Εφόρου Κολύμβησης Σπύρου Κοντόπουλου με την επωνυμία “ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 2016”».
Από την πλευρά του, ο γιός του Σπύρου Κοντόπουλου, Κώστας ο οποίος ξεκίνησε από τον ΝΟ Καλαμάτας και αγωνίζεται πλέον στην Πάτρα, όντας ένας από τους κορυφαίους στην ηλικία του, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση μέσω facebook: «Θέλω από εδώ να ευχαριστήσω τον Ν.Ο. Καλαμάτας, την ομάδα από την όποια ξεκίνησα και αναδείχθηκα για την τιμή που κάνει στην οικογένεια μου διοργανώνοντας αγώνες κολύμβησης στη μνήμη του πατερά μου Σπυρου Κοντόπουλου».

563 views
Top