Στις 28 Φεβρουαρίου ο "3ος γύρος Αρφαρά- Πήδημα" του Ευκλή Καλαμάτας

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο ΣΠΟΚ «Ευκλής» διοργανώνει τον Διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα αντοχής δρόμου με την επωνυμία «3ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα», ο οποίος θυμίζουμε σημείωσε τεράστια επιτυχία τη περσινή χρονιά συγκεντρώνοντας 133 συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα, με τους διοργανωτές να ευελπιστούν σε ανάλογα ή και μεγαλύτερα νούμερα.

Ο αγώνας θα γίνει την επόμενη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου περιλαμβάνοντας σχεδόν όλες τις κατηγορίες. Αναλυτικά η προκήρυξη…

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνδιοργανώνει με τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΦΑΡΩΝ Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, την Κυριακή 28/02/2016 και ώρα 09:30πμ, ποδηλατικό αγώνα αντοχής δρόμου με την επωνυμία «3ος ΓΥΡΟΣ ΑΡΦΑΡΑ-ΠΗΔΗΜΑ», στις εξής κατηγορίες: Παμπαίδων-Παγκορασίδων-Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Γυναικών-Ανδρών-Νέων-Μάστερς(ΠΕΠΑ)-ΟΠΕΝ(19-35 ετών, 35 ετών και άνω).

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η πλατεία των Αρφαρών με διαδρομή δεξιόστροφη προς Πήδημα-Αριοχώρι-Άγιο Κωνσταντίνο-Αρφαρά.

Ώρες εκκίνησης και χιλιομετρικές αποστάσεις -Παμπαίδες-Παγκορασίδες-ΟΠΕΝ: 09:30πμ και απόσταση 20χλμ (10x2 στροφές) -Παίδες-Κορασίδες-Μάστερς-Γυναίκες 10:30πμ και απόσταση 60χλμ (10x6 στροφές) -Ανδρών-Νέων-Εφήβων 10:25πμ και απόσταση 100χλμ (10x10 στροφές).

Οι ώρες εκκίνησης μπορεί ν’ αλλαχθούν ανάλογα με την προσέλευση των αθλη-τών/αθλητριών Γραμματεία-Τεχνικό Συνέδριο Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:30πμ για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα.

Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 09:00πμ.

Βραβεύσεις

Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας μετάλλιο-δίπλωμα και στον 1ο κύπελλο Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» θα προσφέρει μπουφέ σε όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες.

Απονομές

Απονομές θα γίνουν στην κεντρική πλατεία των Αρφαρών, πλησίον της εκκίνησης-τερματισμού, τα χρηματικά έπαθλα θα δοθούν μετά τις απονομές.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 25/2/2016 και ώρα 21:00 στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ/φαξ 2721090627 (Ελένη Οικονομοπούλου) και κιν. 6932204166 (Πάνος Βεργετόπουλος).

Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και ειδικότερα με αυτούς που αφορούν την ποδηλασία δρόμου. Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΠ και έχουν δελτία θεωρημένα για το 2016. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.

Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή, που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος κλπ).

Τροφοδοσία-Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας: Θα γίνεται μόνο στον προκαθορισμένο χώρο, από τους συνοδούς/μηχανικούς της κάθε ομάδας. Το σημείο ορίζεται 100μ πριν τη γραμμή τερματισμού.

Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό και παρουσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ Καλαμάτας.

Ρυθμίσεις απρόβλεπτων θεμάτων: Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή.

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά-απώλεια αγωνιστικού υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

608 views
Top