ΣΧΟΛΙΚΟ: Έκανε την «έκπληξη» και απέκλεισε το φαβορί το ΓΕΛ Πεταλιδίου (pics)

Την μεγαλύτερη έκπληξη έως τώρα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αγοριών Λυκείων Μεσσηνίας έκανε το ΓΕΛ Πεταλιδίου, που απέκλεισε με 8-7 στα πέναλτι το φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή, 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας!
Ήταν αν μη τι άλλο ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα για το 3ο ΓΕΛ, το οποίο έχασε σωρεία ευκαιριών καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και στα πέναλτι, το ΓΕΛ Πεταλιδίου ήταν ψυχραιμότερο και ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι με τον Χούσα.
Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το 3ο ΓΕΛ είχε αρκετές καλές στιγμές στο 1ο μέρος με τους Αντεμάι – Καλύβα, όμως ο Τσερίκου ήταν παρών σε 2-3 επεμβάσεις.
Στο 2ο μέρος το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο με το 3ο να χάνει ακόμα πιο σημαντικές ευκαιρίες.
Ο Ριζάς αστόχησε σε σουτ εντός περιοχής, αλλά και σε τετ α τετ, ο Παπαθεοδωρίδης σούταρε από αριστερά όμως η μπάλα πέρασε άουτ, το σουτ του Γεωργιόπουλου αποκρούστηκε στην γωνία από τον Τσερίκου, ενώ αντίθετα το Πεταλίδι είχε μια καλή στιγμή με τον Ζωτάι να βγαίνει απέναντι στον Νασόπουλο, όμως άργησε να πλασάρει και ο πορτιέρο του 3ου ΓΕΛ έδιωξε με τα πόδια.
Η τελευταία «άχαστη» ευκαιρία του 3ου ήταν φινάλε με τους Καλύβα – Παν. Γκούζο να κάνουν το 1-2 και τον τελευταίο να βγαίνει «φάτσα» με τον Τσερίκου, όμως να σουτάρει ψηλά άουτ!
Στα πέναλτι οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με 7 συνεχόμενα εύστοχα πέναλτι, πριν αστοχήσει ο Ηλιόπουλος για το Πεταλίδι και στην συνέχεια ο Γεωργιόπουλος!
Ο Χούσα ευστόχησε, ο Σταματέλος όχι και το ΠΕταλίδι πήρε την νίκη!
Για το 3ο ΓΕΛ σκόραραν στα πέναλτι οι: Παπαθεοδωρίδης, Καλύβας, Αντεμάι, Νικ. Γκούζος, Μέγγος, Ριζάς και Μπούνας, ενώ για το Πεταλίδι σκόραραν οι Πανταζόπουλος, Σαρατσιώτης, Καπετανάκης, Ορ. Μπογκντάνι, Ζοτάι, Πετρόπουλος, Ταφάνι και Χούσα.
Διαιτητές: Γ. Πολυμενέας, Μ. Φασουλής, Ν. Μαυρίκης
3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νασόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μέγγος, Ριζάς, Παπούλιας, Καλύβας, Νικ. Γκούζος, Παν. Γκούζος, Παπαθεοδωρίδης, Αντεμάι, Μπούνας
ΓΕΛ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Τσερίκου, Πανταζόπουλος, Ζοτάι, Καπετανάκης, Ζέρβας, Ορ. Μπογκντάνι, Ταφάνι, Σαμπαζιώτης, Σαρατσιώτης, Πετρόπουλος, Χούσα. Αγωνίστηκε και ο Ηλιόπουλος.

2004 views
Top