ΣΧΟΛΙΚΟ: «Ξύπνησε» και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας (pics)

Ήταν το φαβορί και το απέδειξε και στα …δύσκολα το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας, που επικράτησε του εξαιρετικά αξιόμαχου ΓΕΛ Πύλου με 2-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 10 στο κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.
Στο 1ο σετ το καλαματιανό σχολείο ξεκίνησε άσχημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 7-1! Ωστόσο ακολούθως άρχισε να ροκανίζει την διαφορά μέχρι και το 8-11 και από κει και πέρα, πήρε για τα καλά μπρος!
Ισοφάρισε σε 11-11 και πήρε το προβάδισμα, το οποίο και διατήρησε μέχρι και το φινάλε πραγματοποιώντας συνολικά ένα επιμέρους 17-4 για το 25-15.
Στο 2ο σετ δυσκολεύτηκε μόνο στο ξεκίνημα, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι στην συνέχεια και το μόνο που κατάφερε το ΓΕΛ Πύλου ήταν να μειώσει σε 19-25.
Τα σετ: 25-15, 25-19
Διαιτητής: Μαυρέας
3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Ζαμανάκης): Ε. Καράμπελα, Κουτσουροπούλου, Παπουτσή, Χ. Καράμπελα, Μπούνα (λ), Σταθουλοπούλου, Μαργέλη, Γεωργουλάκου, Ρομπάκη, Κοντογόνη, Βέλμαχου, Καψαμπέλη
ΓΕΛ ΠΥΛΟΥ (Πετροπούλου): Χρονοπούλου, Αθανασίου, Γεωργιτσοπούλου, Ιβάνοβα, Κατσιγιάννη, Παγκάκη, Καραθανάση, Κουκούτση, Δαδοπούλου (λ), Σεληνιωτάκη, Καραμπάτσου

993 views
Top