Έτρεξε στο Πασαλιμάνι ο Ακρίτας

Οι αθλητές του τμήματος στίβου του Ακρίτα βρέθηκαν στον Πειραιά το προηγούμενο Σάββατο και μαζί με χιλιάδες κόσμου πήραν σκυτάλη και έτρεξαν για να συνδυάσουν την δική τους προσωπική άθληση και ψυχαγωγία με την στήριξη, οικονομική και όχι μόνο, της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμήν».
Τα Βίκος Street Relays μαζί με τον Δήμο Πειραιά προσέφεραν ένα αθλητικό πάρτυ φιλανθρωπίας και όλοι όσοι βρέθηκαν στο Πασαλιμάνι, σημείο κατατεθέν της πόλης, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να το απολαύσουν.
Μια υπέροχη διαδρομή δίπλα στην θάλασσα, με εκπληκτικό καιρό έδωσε τη δυνατότητα σε όλους και κυρίως στα παιδιά με τα Kinder+Sport Kids Relays να χαρούν με την ψυχή τους τον αγώνα.
Κοντά στην ομάδα του Ακρίτα βρέθηκαν τα επίτιμα μέλη του συλλόγου Νίκη Μπακογιάννη και Βούλα Κοζομπόλη ενώ ειδική αναφορά στην ομάδα της Καλαμάτας έκανε ο δήμαρχος Πειραιά Πέτρος Μώραλης επισημαίνοντας την υποψηφιότητα για Πολιτιστική πρωτεύουσα 2021 μιας και ο Πειραιάς αποτελεί μια από τις πόλεις που διεκδικούν το χρίσμα.
Με την ομάδα των ανδρών συμμετείχαν οι: Πέτρος Παπαδόπουλος, Κοσμάς Τριανταφυλλόπουλος και Πάρης Χρονόπουλος, ενώ με την ομάδα των γυναικών οι: Δήμητρα Παναγοπούλου, Κικεντζή Νάντια και Γεωργία Παναγοπούλου. Επίσης, συμμετείχαν στις ομάδες των παιδιών οι παρακάτω αθλητές της Ακαδημίας του ΑΟ Ακρίτας: Αλέξανδρος Κικεντζής, Αλεξάνδρα Δουλάμη, Θεοδώρα Δουλάμη, Μαρία Ορφανέα, Ηλίας Καράμπελας, Παναγιώτης Νταβέας, Γρηγόρης Σκαρτσίλης, Γρηγόρης Μηλίτσης, Γεωργία Παναγιωτοπούλου, Νικάλαος Δαλαχάνης και Καλή Δαλαχάνη.

300 views
Top