ΣΧΟΛΙΚΟ: Στα ημιτελικά το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας (pics)

Με τον Κ. Κανελλόπουλο να πετυχαίνει δυο τέρματα και να φέρνει το ματς από το 1-1 στο 3-1, το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας νίκησε με 5-1 το 1ο ΓΕΛ Μεσσήνης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ποδοσφαίρου αγοριών λυκείων Μεσσηνίας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 1ο μέρος με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δωδέκατου, όμως στην επανάληψη η ομάδα της Μεσσήνης έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Τσέλα.
Εκεί ανέλαβε δράση ο Κανελλόπουλος που με δυο τέρματα, το πρώτο με πλασέ έπειτα από ασίστ του Δρογγίτη και το δεύτερο με ψηλοκρεμαστό πλασέ από μπαλιά του Μπομπόνη, έφερε το σκορ στο 3-1.
Το 4-1 ήρθε από σουτ του Μπαζάνη εντός περιοχής έπειτα από γύρισμα του Μπομπόνη από δεξιά και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος με μακρινό πλασέ.
Στα ημιτελικά το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού 1ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας – ΓΕΛ Πεταλιδίου που αγωνίζεται αύριο (01/03) στις 10 το πρωί στο «Γ. Λουκαρέας».
● Διαιτητές: Κ. Δημόπουλος, Μ. Φασουλής, Ν. Μαυρίκης
4ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιγάρος, Μπαντάς, Δωδέκατος, Κανελλόπουλος, Δαλκαφούκης, Διπλάρης, Δ. Γιαννακόπουλος, Σ. Γιαννακόπουλος, Δρογγίτης, Μπαζάνης, Τοφάλης. Αγωνίστηκαν και οι Μπομπόνης, Δουβίκας και Κουραμπάς
1ο ΓΕΛ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Φωτόπουλος, Κατσούρος, Αλ. Λένα, Μπομπότσι, Ξαπλαντέρης, Πετρουλάκης, Πράττης, Σεμερτζίδης, Σταθόπουλος, Σταματόπουλος, Τσέλα. Αγωνίστηκαν και οι Βασιλόπουλος, Λιακόπουλος

1564 views
Top