ΣΧΟΛΙΚΟ: «Καθάρισε» ο Παλιατσέας για το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας (pics)

Δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 4-1 επικράτησε το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας του ΓΕΛ Γαργαλιάνων και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ποδοσφαίρου αγοριών Λυκείων Μεσσηνίας, όπου θα αντιμετωπίσει το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.
Το 1ο μέρος ήταν μοιρασμένο μεταξύ των δυο ομάδων, με τους Γαργαλιάνους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο 5λεπτο όταν ο Ταγκαλάκης βρέθηκε απέναντι στον Γεωργουλάκο, όμως έχασε την ισορροπία του και δεν μπόρεσε να πλασάρει.
Για το 1ο ΓΕΛ, ο Κ. Κοστρίβας είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος το οποίο έληξε 0-0.
Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι «τελείωσαν» το ματς μέσα σε 10 λεπτά! Φρόντισε γι’ αυτό ο Παλιατσέας που πέτυχε 2 απανωτά τέρματα και ένα ακόμα ο Μ. Μάντης για το 3-0.
Οι Γαργαλιάνοι μείωσαν σε 1-3 με κεφαλιά του Μπαρό στο 2ο δοκάρι μετά από κόρνερ του Γκότση, όμως το 1ο ΓΕΛ «καθάρισε» το ματς με πολύ όμορφο τρόπο.
Ο Φιλίπου με μπαλιά βρήκε τον Λεμπέση, αυτός αντί να σουτάρει αμαρκάριστος στα αριστερά γύρισε στο ύψος του πέναλτι στον Μπέρμπερη και αυτός με πλασέ πέτυχε το τελικό 4-1.
● Διαιτητές: Κ. Δημόπουλος, Μ. Φασουλής, Ν. Μαυρίκης
1ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γεωργουλάκος, Κ. Κοστρίβας, Δ. Κοστρίβας, Μ. Μάντης, Μαργέλης, Παλιατσέας, Μπέρμπερη, Θεοδωρόπουλος, Λεμπέσης, Φιλίπου, Λέκκας. Αγωνίστηκαν αι οι Ι. Μάντης, Κατσαμπάνης και Δημητρακόπουλος
ΓΕΛ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Αργυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ταγκαλάκης, Σταθόπουλος, Σκουτέρης, Γεωργιόπουλος, Βαγγάλης, Ταρλέρ, Σερέτης, Μπαρό, Γκότσης, Αγωνίστηκαν και Ανδριόπουλος, Π. Αντωνόπουλος

2007 views
Top