Η κοπή της πίτας και οι τελευταίες επιτυχίες του Άργη Καλαμάτας (pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Παρασκευή το απόγευμα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας ο Άργης Καλαμάτας.
Σε μια λιτή εκδήλωση που διεξήχθη σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα παρευρέθησαν οι νεαροί κολυμβητές και γονείς τους και απονεμήθηκαν αναμνηστικά δωράκια σε όλα τα παιδιά της ομάδας, ενώ δόθηκαν ξαι ευχές για μια όμορφη χρονιά.
Τυχερή της πίτας ήταν η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η οποία κέρδισε ένα μήνα δωρεάν συνδρομή, καθώς και δυο κουτιά κρασί που ήταν προσφορά του κ. Γιώργου Πατικόπουλου.
Το αγωνιστικό κομμάτι
Ο Άργης συμμετείχε στους χειμερινούς αγώνες προαγωνιστικών που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη και οι αθλητές του τα πήγαν περίφημα!
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Άρτεμις Πατικοπούλου (100μ. ελεύθερο), Πηνελόπη Τηγανέα (200μ. ελεύθερο, 400μ. ελεύθερο, 50μ. ύπτιο).
Αργυρά κατέκτησαν οι Άρτεμις Πατικοπούλου (50 μ. ελεύθερο), 4x50 μικτή ομαδική και 4x50 ελεύθερο ο Άργης στα κορίτσια 10 ετών και Θεοδώρα Γκέγκα (50μ. ύπτιο).
Χάλκινα πήραν οι Νίκος Μπάκας (200μ. ελεύθερο, 100μ. πεταλούδα), Χρυσάνθη Στράνικαρ (100μ. πρόσθιο), Σταύρος Λυμπερόπουλος (100μ. πρόσθιο).
Συμμετείχαν οι Δημήτρης Μιχαλόπουλος, Παντελεήμων Τσιχριτζής, Παναγιώτης Μπούσμπουρας, Μυρτώ Γεωργουλέα, Άννα Μαζαράκη, Αργυρώ Γεωργουλέα, Άρτεμις Πατικοπούλου, Γεωργία Ηλιοπούλου, Θεοδώρα Γκέγκα, Σταύρος Λυμπερόπουλος, Μαρία – Ηλιάνα Γεωργιάδη, Χρυσάνθη Στράνικαρ, Λευκή Δρακοπούλου, Πηνελόπη Τηγανέα, Νίκος Μπάκας.
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Με 26,32" στα 50μ. ελεύθερο και την 17η θέση και με 57,55" στα 100 και την 20η θέση έκλεισε ο Γιάννης Φίσκιλης την παρουσία του στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, μια παρουσία που κρίνεται επιτυχημένη, δεδομένης της μειωμένης προετοιμασίας του έως τώρα, αφού πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 100μ. και ήταν πολύ κοντά στα 50μ. Η Αθανασία Αθανασοπούλου, με 31,33" στα 50 μ. ελεύθερο και 1,08",27 στα 100μ. ελεύθερο, ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό και τα ατομικά της ρεκόρ, αφού κι αυτή το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ιώσεις και η προετοιμασία της ήταν ελλιπής. 

947 views
Top