Γιορτή του καλαματιανού Υγρού Στίβου την Κυριακή

Εσωτερικούς αγώνες θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας.
Συγκεκριμένα, θα γίνουν αγώνες των ακαδημιών τόσο για το κολυμβητικό (αγωνιστική, προαγωνιστική ομάδα), όσο και για το τμήμα υδατοσφαίρισης του ομίλου με σκοπό να επιβραβευτούν οι μικροί αθλητές που προπονούνται καθημερινά.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ν.Ο.Κ., κατά την διάρκεια της σεζόν θα πραγματοποιηθούν εκ νέου παρόμοιοι αγώνες με σκοπό την ψυχολογική τόνωση των αθλητών.
Στην ανακοίνωσή του ο καλαματιανός όμιλος προσθέτει τα εξής, σχετικά με τις συνθήκες του κολυμβητηρίου: «Οι συνθήκες είναι λίγο δύσκολες κατά τους χειμερινούς μήνες. Όμως ακολουθώντας τις συμβουλές των έμπειρων προπονητών και με αρκετές πιέσεις από τον όμιλό μας προς τους υπεύθυνους ελπίζουμε να κυλίσει όσο γίνεται πιο ομαλά αυτή η δύσκολη χρονιά.
Ο επιμένων νικά είναι το σλόγκαν μας και αν επιμείνετε και εσείς θα απολαύσετε ένα καλό ταξίδι με οδηγό την σωστή και υπεύθυνη άθληση που προσφέρει η κολύμβηση και συνοδηγό την αγάπη μας προς τα παιδιά».

250 views
Top