Παρατημένο στην τύχη του και το κολυμβητήριο! (pics)

Η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Καλαμάτας δεν περιορίζονται στην Τέντα, στο κλειστό της Παραλίας και τα γήπεδα ποδοσφαίρου, περιπτώσεις και προβλήματα που πολλές φορές στο παρελθόν έχει αναδείξει το sport365.gr, αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει αθλητικός χώρος που στην πορεία του χρόνου να μην έχει απαξιωθεί από τους αρμόδιους!

Οι υπεύθυνοι έχουν εγκαταλείψει στην μοίρα του και το Δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμάτας το οποίο «βουλιάζει» στα προβλήματα, την αδιαφορία και παρουσιάζει εικόνα ερήμωσης την ίδια στιγμή που φιλοξενεί εκατοντάδες αθλούμενους!

Οι φθορές που έχει προκαλέσει ο χρόνος και η αδιαφορία είναι παραπάνω από εμφανείς και αρκεί μια βόλτα λίγων λεπτών στους χώρους των αποδυτηρίων για να γίνει αντιληπτό πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Σπασμένα τζάμια, ανύπαρκτη θέρμανση, ολισθηρό πάτωμα που έχει προκαλέσει ουκ ολίγα ατυχήματα, αποδυτήρια με καμπίνες χωρίς πόρτες και πόρτες σάπιες, σπασμένα πλακάκια στις ντουζιέρες, σκουριασμένες σωληνώσεις, σοβάδες πέφτουν από το ταβάνι, ανύπαρκτο σιφόνι και λιμνάζοντα νερά, ούτε καν χαρτί τουαλέτας!

Επίσης, κατά τις ώρες του κοινού ανοίγουν 5-6 διαδρομές από τις 10, αφού οι υπόλοιπες είναι σκεπασμένες με ισοθερμικές κουβέρτες που διατηρούν την θερμοκρασία της πισίνας σε …οριακά επίπεδα, κάτι που προκαλεί την δυσφορία των αθλούμενων των ωρών κοινού καθώς τις ίδιες ώρες οι ομάδες της πόλης μας (ΝΟΚ, Άργης, Νηρέας) αθλούνται.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να στριμόχνωνται 6-7 άτομα του κοινού σε κάθε διαδρομή!
Όλα αυτά, την ίδια ώρα που το νερό της πισίνας βρίσκεται σε απαράδεκτες για την εποχή θερμοκρασίες, κάτι που δυσκολεύει την συγκέντρωση αλλά και την άθληση των παιδιών των καλαματιανών ομίλων.
Ειδικά κατά το βράδυ που αθλούνται οι δυο ομάδες υδατοσφαίρισης (ΝΟΚ, Άργης), με την πρώτη ομάδα να έχει και ακαδημίες, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

1391 views
Top