ΣΧΟΛΙΚΟ: Στον τελικό το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας! (pics)

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας, το οποίο προκρίθηκε στον τελικό δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-0 επί του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας, σκοράροντας όλα του τα τέρματα στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα.
Το 4ο είχε φλύαρη υπεροχή σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα και στο 1ο μέρος είχε δυο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.
Στο 17΄ ο Δρογγίτης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Δ. Γιαννακόπουλου και στο 22΄ ο Δρογγίτης με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, ωστόσο το 4ο κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 65΄ με τον Δρογγίτη να «κόβει» στον Μπαζάνη και αυτός από δεξιά με συρτό σουτ να διαμορφώνει το 1-0.
Δυο λεπτά αργότερα ο Λυμπερόπουλος έκανε λάθος βολέ, ο Κανελλόπουλος με «μαγικό» τακουνάκι άφησε στον Δρογγίτη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κανελλόπουλος με σουτ στην κλειστή του Λυμπερόπουλου, έπειτα από πάσα του Δρογγίτη.
● Διαιτητές: Μ. Φασουλής, Κ. Δημόπουλος Ν. Μαυρίκης
4ο ΕΠΑΛ: Τσιγάρος, Δωδεκάτος, Δαλκαφούκης, Διπλάρης, Σ. Γιαννακόπουλος (45΄ Νικολόπουλος), Μπραχίμι, Τόφαλης, Μπαζάνης, Δ. Γιαννακόπουλος (55΄ Μπομπόνης), Δρογγίτης, Κανελλόπουλος
1ο ΕΠΑΛ: Λυμπερόπουλος, Ντερβίσι, Μάρκου, Θεοδωρακόπουλος, Λαγωνικάκος, Μάλαμας, Χαραλαμπόπουλος, Πονέ (67΄ Κουκούτσης), Δεδούσης, Μπούσι (43΄ Μπότης), Κάρλος

1649 views

Έκθεση εικόνων

Top