Κυπελλούχοι ΕΣΣΠΕΠ οι σκασκιστές του ΝΟ Καλαμάτας!

Το σαββατοκύριακο 27-28/2/2016 πραγματοποιήθηκε το Final Four Κυπέλλου της ΕΣΣΠΕΠ στο Λουτράκι Κορινθίας.
Μετά από μία σειρά αγώνων και τις αντίστοιχες προκρίσεις στον τελικό κυπέλλου έφθασαν τρεις μεσσηνιακές ομάδες ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας, ο ΟΣΚ και ο Σ.Σ. Φιλιατρών και μία Κορινθιακή ομάδα ο Σ.Ο. Κορίνθου «Ο Αργοναύτης».
Η τετραμελής ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας το Σάββατο αγωνίστηκε με την ομάδα των Φιλιατρών την οποία και νίκησε με σκορ 4 – 0. Η ομάδα του ΟΣΚ πήρε την πρόκριση για τον τελικό μετά από ισοπαλία επί του Αργοναύτη λόγω καλύτερων κριτηρίων.
Την Κυριακή δόθηκε ο τελικός ανάμεσα στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας και τον ΟΣΚ με αποτέλεσμα 2,5 – 1,5.
Κυπελλούχος ανακηρύχθηκε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Αγωνίστηκαν για το Κύπελλο οι σκακιστές Μακροπούλου Μαρίνα, Θοδωρής Τσεκούρας, Διαμαντέας Πέτρος, Μουτζούρης Μανώλης, Σγουρός Απόστολος και Κινόπουλος Αργύρης, ο οποίος είναι και ο αρχηγός της ομάδας.
Τον Μάιο η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα αγωνιστεί με την Κυπελλούχο ομάδα της ΕΣΣ Κρήτης και βέβαια εύχονται όλοι οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας καθώς και η έφορος μία ακόμη νίκη που θα τους οδηγήσεις στους οχτώ του Κυπέλλου Ελλάδος. Η έως τώρα πορεία της ομάδας και η κατάταξη της στις 16 καλύτερες της Ελλάδας είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Η έφορος του τμήματος καθώς και οι αθλητές ευχαρίστησαν την Εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον κ. Στάθη Καρέλια αφού χάρη στην ευγενική χορηγία του μπόρεσαν να έχουν τις κατάλληλες προπονήσεις – σεμινάρια – αγώνες ώστε σήμερα να κάνουν τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας να διακρίνεται.

312 views
Ετικέτες
Top