Σε Αθήνα και Ναύπλιο ο ΣΔΥ Μεσσηνίας

Δύο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις πραγματοποιήθηκαν τη Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στην Αθήνα και το Ναύπλιο αντίστοιχα.
Ο 39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον 39° Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. με τη παρουσία εκατοντάδων δρομέων απ' όλη την Ελλάδα. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα όμορφος αφού κινήθηκε κατά μήκος της παραλιακής από το στάδιο του Αγ. Κοσμά στο Ελληνικό, μέχρι το ύψος του Καβουρίου και επιστροφή και πάλι στο στάδιο, όπου πάνω από 900 δρομείς έκοψαν το νήμα του τερματισμού.
Ανάμεσά τους και τρεις δρομείς από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, με τον Παναγιώτη Σινόπουλο να καταλαμβάνει τη 2η θέση στη κατηγορία του και τη 12η στη γενική κατάταξη. Τον Ιωάννη Παπαδόπουλο, που είναι ένας δρομέας όπου συμμετέχει σε όλους τους αγώνες που διοργανώνονται στο λεκανοπέδιο Αττικής και αντιπροσωπεύει επάξια τα χρώματα του συλλόγου και τρίτος δρομέας από το ΣΔΥΜ ο αειθαλής Γεώργιος Σπυρόπουλος, όπου στη κατηγορία του 70+ κατάφερε να πάρει τη 2η θέση .
Ο 3ος Μαραθώνιος Ναυπλίου
Στον άλλο αγώνα στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο 3ος Μαραθώνιος Ναυπλίου και οι παράλληλοι αγώνες των 21,1 και 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα, με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, καθώς και παιδικός αγώνας 2,5χιλ. Τους αγώνες διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιαίων, σε συνεργασία με την Π.Ε. Αργολίδος, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας και ήταν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Υπουργείου Αθλητισμού.
Στον Μαραθώνιο που ήταν και ο κύριος αγώνας της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου, τερμάτισαν 183 δρομείς μεταξύ των οποίων και τέσσερις από το ΣΔΥΜ, με σημαντική παρουσία της Σταυρούλας Μπάκα, η οποία τερμάτισε 3η στη γενική κατάταξη. Επίσης έλαβαν μερος ο Κώστας Γεωργιόπουλος, η Εξερτζόγλου Ελένη και ο Αναστάσιος Καστόρας
Στον ημιμαραθώνιο επίσης συμμετείχαν τέσσερις αθλητές του συλλόγου, ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος , ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Καψαλόποδας, και ο Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος.

317 views
Ετικέτες
Top