Επίσκεψη-καταγραφή στο κολυμβητήριο από τον Μανώλη Μάκαρη (pics)

Επίσκεψη στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας έκανε σήμερα (17/03) το απόγευμα ο πρόεδρος του συνδυασμού «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες», Μανώλης Μάκαρης, με σκοπό να κάνει μια «αυτοψία» στον πολύπαθο αθλητικό χώρο.
Μαζί με τον υπεύθυνο των Αθλητικών του συνδυασμού, Στάθη Σταματόπουλο,, τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Φαββατά και τον πρόεδρο του ΝΟ Καλαμάτας, Δημήτρη Κακαλίκα κατέγραψαν όλα τα προβλήματα των εγκαταστάσεων και ακολούθως, έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ. Στον τόπο παρευρέθησαν και οι Γιώργος Ψυχογιάννης, Μιχάλης Κουτίβας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. 
Σύμφωνα πάντα με την θέση που έχει πάρει ο συνδυασμός, είναι σημαντικό να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ η βιοκλιματική αναβάθμιση του κολυμβητηρίου και γι’ αυτό, θα καταθέσουν ολοκληρωμένη πρόταση για τις εγκαταστάσεις του Δήμου τόσο στον ίδιο τον Δήμο, όσο και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Επίσης, αναφέρθηκαν και στην άθλια κατάσταση των αποδυτηρίων, αλλά και στο γεγονός ότι λειτουργεί η μισή πισίνα στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας κάτι που δημιουργεί προβλήματα στην οργάνωση και την άθληση των ωρών κοινού, αλλά και των ομάδων που προπονούνται σε αυτήν.

647 views
Top