Ημερίδα γεμάτη ταλέντο ο Μεσσηνιακός Γ.Σ.


Ημερίδα στίβου διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο στις 4 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας ο Μεσσηνιακός Γ.Σ.
Το γεγονός απευθύνεται στους μαθητές της Ακαδημίας του Μεσσηνιακού, αλλά και σε όσους μαθητές και αθλητές των σχολείων της Μεσσηνίας επιθυμούν να συμμετάσχουν στα αθλήματα στίβου που προσφέρονται στην ημερίδα.
Σύμφωνα με την προκύρηξη των αγώνων, θα αγωνιστούν οι αθλητές της ακαδημίας του Μεσσηνιακού ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Καλαμάτας και Μεσσήνης καθώς και οι μαθητές Γυμνασίων της περιοχής.
Οι μαθητές θα επιλέξουν να αγωνιστούν σε ένα από τα αγωνίσματα που ακολουθούν:
● Νηπιαγωγεία 30μ
● Α’ και Β’ τάξη: 40μ. με εμπόδια
● Γ’ και Δ’ τάξη: Δρόμος 50μ., Δρόμος 600μ., Άλμα εις μήκος, μπαλάκι
● Ε’ και ΣΤ’ τάξη: Δρόμος 60μ., Δρόμος 600μ., Άλμα εις μήκος, μπαλάκι
● Π/Π και Π/Κ Β’ Α+Β Γυμνασίου: 80μ., 600μ., Μήκος
● Γ’ Γυμνασίου: 300μ. και 60 με εμπόδια
Σε όλους τους αθλητές θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο. Σημειώνεται πως όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη της ημερίδας. Επίσης, εάν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων η ημερίδα θα γίνει την Κυριακή την ίδια ώρα.

Τα...διαδικαστικά της προκύρηξης
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (που βρίσκεται στο τέλος του έντυπου) και να την παραδώσουν στους προπονητές τους/καθηγητές Φυσικής Αγωγής μέχρι την 23 -10 -2015 Οι μαθητές που δεν έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6974709074, 6967373787 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.
Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν. οι αγώνες. Οι γονείς θα παραμένουν στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. 

278 views
Top