Δυο πρωτιές ο ΝΟΚ στο Ρίο (pics)

Σε διασυλλογικό αγώνα στη Πάτρα που διοργανώθηκε από το Α.Ι.Ο. Ρίου Ιάσων, συμμετείχε το ιστιοπλοϊκό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Οι αθλητές που συμμετείχαν στο διασυλλογικό αγώνα τα πήγαν πολύ καλά και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία εν όψη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Ο test event αγώνας έγινε με πολύ καλές συνθήκες και με πολλά ρεύματα στη θάλασσα. Στον αγώνα οι αθλητές του ΝΟΚ κατέκτησαν δυο πρωτιές, ο Λημνιός Γιώργος στα Optimist Junior και η Αδαμοπούλου Στεφανία στα Laser 4,7 γυναικών.
Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα με κεντρικό σύνθημα «κάνε τη λευχαιμία παρελθόν» σε μια προσπάθεια να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού και να ευαισθητοποιήσει την ιστιοπλοϊκή οικογένεια.
Οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας έφεραν στα σκάφη το λογότυπο «πάρε μέρος στην αλυσίδα γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών».
Την προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συνέδραμαν ο Σύλλογος Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος, ο Σύλλογος Εθελοντών Δοτών Καλαμάτας και το Κέντρο Εθελοντών Δοτών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Αύριο και μέχρι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν.Δ. Ελλάδος Optimist και Laser 4,7 στη Πάτρα όπου ο καλαματιανός όμιλος θα συμμετέχει με τους εξής αθλητές: Τσαπάρα Διονυσία, Πατικοπούλου Άρτεμις, Μαρισέλ Ξάνθη, Αδαμοπούλου Αγγελική, Αδαμόπουλος Κων/νος, Σιαφάκας Αλέξανδρος, Κολινιάτης Μάνος, Τσάμης Στάθης, Αδαμοπούλου Στεφανία και Γούλας Ανδρέας.

 

401 views

Έκθεση εικόνων

Top