Πρωταγωνίστησε το νέο «αίμα» της καλαματιανής Τοξοβολίας (pics)

Με τον Πάνο Σγάντζο να κατακτά την 2η θέση το Σύνθετο Τόξο Νέων Ανδρών Α΄ κατηγορίας, οι Τοξότες Καλαμάτας συμμετείχαν επιτυχώς στον αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ.Χ. Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο.
Ο καλαματιανός σύλλογος συμμετείχε επίσης με τους Δημήτρη Κατάκο, Κώστα Σγάντζο, Αγγελική Κανελλοπούλου και Λευτέρη Αγγελή, με τον Κατάκο να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και να «αγγίζει» το βάθρο!
Ο Κατάκος ήρθε 4ος στην γενική κατάταξη στο Ολυμπιακό Τόξο Νέων Ανδρών Α΄ κατηγορίας και στον Ολυμπιακό Γύρο ηττήθηκε στο μικρό τελικό με 6-2, με αποτέλεσμα να κατακτήσει και πάλι την 4η θέση.
Ο Πάνος Σγάντζος, πέρα από την 2η θέση, ήρθε 5ος στον Ολυμπιακό Γύρο καθώς αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Θανάση Μαρίνογλου για …χιλιοστά, καθώς το μεταξύ τους σκορ ήταν 132-132!
Η Αγγελική Κανελλοπούλου ήρθε 18η στο Ολυμπιακό Τόξο Γυναικών Α΄ κατηγορίας, ενώ αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Ολυμπιακού Γύρου.
Ο Κώστας Σγάντζος ήρθε 21ος στο σύνθετο Τόξο Ανδρών Α΄ κατηγορίας και ο Λευτέρης Αγγελής 22ος στην ίδια κατηγορία, ενώ στον Ολυμπιακό Γύρο ο πρώτος αποκλείστηκε στον 2ο γύρο από τον Βασίλη Θεοδωρακόπουλο και ο δεύτερος στον 1ο γύρο από τον Χαράλαμπο Αγγελόπουλο.

591 views

Έκθεση εικόνων

Top