Στον αγώνα «γύρος θυσίας» οι ποδηλάτες του Ευκλή (pics)

Στον 39ο ποδηλατικό «Γύρο Θυσίας» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 24 και 25 Μαρτίου, προς τιμήν των ηρώων της επανάστασης του 1821 από τον Π.Ο. Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχαν οι ποδηλάτες του Ευκλή: Μυστριώτης Βασίλειος, Δούσης Παναγιώτης και Σταμάτης Παντελεήμων.
Στις 24 Μαρτίου στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης με την επωνυμία «Κανέλλος Κανελλόπουλος» συμμετείχε ο Δούσης Παναγιώτης (Κατ. Ανδρών) τερματίζοντας 42ος στους 85 συνολικά αθλητές. Η διαδρομή ήταν 11 χλμ από τον Άραξο (τείχος Δυμαίων) έως Λάπα, όπου οι ποδηλάτες απόλαυσαν το υπέροχο δάσος της Στροφιλιάς, σε καλές καιρικές συνθήκες.
Ενώ την επομένη, 25 Μαρτίου, στον κλασικό και ιστορικό αγώνα αντοχής «Γύρος Θυσίας» έλαβαν εκκίνηση 276 ποδηλάτες από τους 343 που είχαν αρχικά δηλώσει. Η διαδρομή ήταν από την Πάτρα έως τα Καλάβρυτα και τερματισμό στο Ηρώο απέναντι από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας.
Οι καλαματιανοί ποδηλάτες του Ευκλή παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (με συνεχή βροχή και κρύο) κατάφεραν να τερματίσουν σε καλές θέσεις. Η δε θερμοκρασία ήταν 6 βαθμούς κελσίου κατά τον τερματισμό στην Αγία Λαύρα.
Ο Βασίλης Μυστριώτης (Μάστερ Δ) τερμάτισε 2ος στα 80 χλμ και επέστρεψε με το αργυρό μετάλλιο στην Καλαμάτα.
Ο Σταμάτης Παντελεήμων (Μάστερ Β) τερμάτισε στα 80 χλμ στην 40η θέση ανάμεσα σε 85 αθλητές.
Ο Παναγιώτης Δούσης (κατ. Ανδρών) στα 100 χλμ τερμάτισε 60ος στους 120 συνολικά αθλητές.
Η διοίκηση του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής συνεχάρη τους τρεις ποδηλάτες που είχαν εξαίρετη εμφάνιση και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την απόδοσή τους τον καλαματιανό Σύλλογο σε αυτόν τον δύσκολο ποδηλατικό αγώνα.

299 views
Ετικέτες

Έκθεση εικόνων

Top