Οι αγώνες του ΝΟ Καλαμάτας σε ...αριθμούς

Μετά τα όσα γράψαμε για τις εξαιρετικές εμφανίσεις των πολιστών του ΝΟ Καλαμάτας στον Α΄ γύρο της Α΄ φάσης της Β΄ Εθνικής, ήρθε η ώρα να δούμε και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μέσα από αριθμούς.
Για την ιστορία, με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι: Ντότσικας Χρήστος, Αγγελέας Σταύρος, Σπανός Διονύσης, Αντωνέας Φάνης, Αγγελής Σπύρος, Αγγελής Κώστας, Γκότσης Γιάννης, Κατόπης Ηλίας, Γιαννακόπουλος Σπύρος, Μουστάκας Φίλιππας, Παναγιώταρος Νίκος, Καρπέτας Κώστας, Τζούβελης Κώστας, Ντι Μπενεντέττο Αλέξανδρος, Αλεξανδράκης Σπύρος και Κοσιφολόγος Θανάσης. Την αποστολή στην Αθήνα συνόδευσε ο προπονητής τους Στάθης Μπακολιάς.
Ν.Ο.Κ. - ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 6 – 9
Απέναντι στο πολύ δυνατό Χαϊδάρι, όπου κατά την εφετινή περίοδο έχει ενισχυθεί με αξιόλογους παίκτες από Α1 και Α2, ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας πάλεψε το παιχνίδι στα ίσια και μόλις στα μέσα της 4ης περιόδου το Χαϊδάρι μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ με δύο αμφισβητούμενα σφυρίγματα των διαιτητών. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε και το γεγονός ότι η καλαματιανή ομάδα αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες, τους Καρπέτα Κώστα και Αλεξανδράκη Σπύρο των οποίων δεν είχαν παραδοθεί τα δελτία από την Κ.Ο.Ε.
8λεπτα: 0-2, 1-0, 3-2, 2-5.
Αποβολές: 12 - 5 υπέρ του Χαϊδαρίου
Σκόρερ: Κατόπης Η. (2), Σπανός Δ., Αγγελής Σ., Παναγιώταρος Ν., Τζούβελης Κ.
ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ – Ν.Ο.Κ. 3 - 4
Όπως και κάθε χρόνο έτσι και εφέτος το ματς με τους Πατρινούς ήταν για γερά νεύρα με την καλαματιανή ομάδα να παίρνει την πολύτιμη νίκη.
8λεπτα: 0-1, 1-2, 1-0, 1-1.
Αποβολές 5 υπέρ του Νηρέα (η μία με αντικατάσταση) και ένα πέναλτι, ενώ ο ΝΟΚ κέρδισε 4 αποβολές.
Σκόρερ: Παναγιώταρος Ν. (2), Σπανός Δ., Αντωνέας Φ.
Ν.Ο.Κ. - ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 7 - 6
Ακόμα ένα ντέρμπυ για το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας. Είχε άσχημο ξεκίνημα με τους παίκτες του να είναι άστοχοι στην τελική προσπάθεια και με τους Ναυπλιώτες να ξεφεύγουν στο σκορ με δύο γκολ τρεις φορές μέσα στο παιχνίδι, αλλά με τους καλαματιανούς να παλεύουν το ματς και να το κερδίζουν στα τελευταία έξι δευτερόλεπτα με πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής σε γρονθοκόπημα παίκτη του Ναυπλίου σε παίκτη του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
8λεπτα 1-2, 1-1, 3-3, 2-0.
Αποβολές 9 - 8 υπέρ του Ναυπλίου (1 χωρίς αντικατάσταση 6’’ πριν το τέλος).
Σκόρερ: Παναγιώταρος Ν. (2), Καρπέτας Κ. (2), Τζούβελης Κ (2). Σπανός Δ.
ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – Ν.Ο.Κ. 7 - 9
Στο τελευταίο παιχνίδι ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας επικράτησε της Καστέλλας ολοκληρώνοντας τον 1ο Γύρο της Α’ Φάσης πετυχαίνοντας την τρίτη του νίκη.
8λεπτα: 1-3, 2-3, 1-1, 3-2.
Αποβολές 6 κατά και 1 πέναλτι και 4 υπέρ.
Σκόρερ: Σπανός Δ. (4), Τζούβελης Κ. (2), Αγγελής Σ., Παναγιώταρος Ν., Αλεξανδράκης Σ.

329 views
Top