Στη Μεσσήνη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής πάλης παίδων-κορασίδων

Στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης παίδων και κορασίδων, που θα διεξαχθεί 6-7-8 Μαΐου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Μεσσήνης, υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας, της Περιφέρειας, του δήμου Μεσσήνης και του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Μεσσηνίας «Αριστόδημος», Έλληνες ολυμπιονίκες θα επισκεφθούν στις 12 Απριλίου τα σχολεία της Μεσσήνης.

Είναι μια προσπάθεια της ομοσπονδίας και του συλλόγου, ώστε να γνωρίσουν οι μαθητές από πρώτο χέρι και από τους πλέον αρμόδιους, το άθλημα της ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης αλλά και της ευρύτερης έννοιας του αθλητισμού, του πρωταθλητισμού και τα ιδεώδη του ολυμπισμού...

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που για πρώτη φορά, αυτοί οι γίγαντες του αθλήματος θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους μιλώντας στα παιδιά μας για τα οφέλη της άθλησης του νου και του σώματος γιατί όπως λένε και οι ίδιοι "Η Τέχνη νικάει τη Δύναμη".

Αυτά και πολλά ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να μάθουν οι μικροί μας φίλοι στα σχολεία μας. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε με χαρά να τους υποδεχθούμε στην πόλη μας.» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Συλλόγου.

891 views
Top