Επίσκεψη Καπράλου στο τμήμα στίβου του Ακρίτα

Το περασμένο Σάββατο το τμήμα στίβου του Ακρίτα Καλαμάτας είχε τη τιμή να δεχθεί την επίσκεψη του Προέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου που ξεναγήθηκε στο κλειστό προπονητήριο «Νίκη Μπακογιάννη» και είδε τους χώρους στους οποίους κάνουν προπόνηση, κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, οι αθλητές του Ακρίτα.

Παράλληλα, ενημερώθηκε για τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου, που διαθέτει 5 προπονητές και για την εξειδίκευση του καθενός σε ρίψεις, άλματα, δρομικά ενώ έμεινε έκπληκτος από την έκθεση Ολυμπιακών Κειμηλίων που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Elite City Resort.

Γνώριζε ήδη αρκετά για το camp που πραγματοποίησε το περασμένο καλοκαίρι ο Ακρίτας και στο οποίο δίδασκε ανά βδομάδα κάποιος Ολυμπιονίκης, μεταφέροντας στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος του, συμμετέχοντας και στα μαθήματα Ολυμπιακής παιδείας από εκπαιδευμένο καθηγητή.

Τέλος κ. Καπράλος είδε τις εξωτερικές εγκαταστάσεις του προπονητηρίου, εκεί όπου πριν από 2 εβδομάδες έγιναν τα επιτυχημένα STREET RELAYS με τη συμμετοχή 1200 μικρών και μεγάλων αθλητών, με τους ανθρώπους του Ακρίτα να τον ενημερώνουν για τις καινοτομίες που «τρέχει» το τμήμα στίβου, όπως τη χρήση 9θεσιου αυτοκινήτου για τη μεταφορά αθλητών και τη πρόοδο του τμήματος μέσα σε μόλις 6 μήνες παρουσίας στα στιβικά δρώμενα.

253 views
Top