Μια ακόμα μεγάλη σκακιστική διοργάνωση από τον ΝΟΚ

Μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση ανέλαβε το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Το τριήμερο 8-10/4/2016 θα διεξαχθούν στην Καλαμάτα το 12ο Ατομικό Πρωτάθλημα ΕΣΣΠΕΠ 2016 και το 12ο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών ΕΣΣΠΕΠ 2016. Τους αγώνες διοργανώνουν ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και η ΕΣΣΠΕΠ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Καλαμάτας. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Θάρρος και το τηλεοπτικό κανάλι Μεσόγειος.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα συνεδρίων – εκδηλώσεων του Hotel Ostria. Θα συμμετέχουν αθλητές απ’ όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όλων των ηλικιών. Γενικός Διαιτητής των αγώνων θα είναι ο κος. Αντρέας Κοντοκάνης και Διευθύντρια των αγώνων η κα. Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα.
Μπορούν οι αθλητές να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 7 Απριλίου στην Διευθύντρια των αγώνων στο τηλέφωνο 694-5499716 ή στο e-mail της ΕΣΣΠΕΠ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Τα πρωταθλήματα θα αναδείξουν τον Πρωταθλητή και την Πρωταθλήτρια της ΕΣΣΠΕΠ που αποτελεί και πρόκριση για το 25ο Πανελλήνιο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα και το 18ο Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Γυναικών.
Σ’ αυτό το σκακιστικό τριήμερο δίνεται η ευκαιρία σ’ όλους τους αθλητές να αγωνιστούν, να προπονηθούν και να περάσουν ένα ευχάριστο τριήμερο στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας. Οι διοργανωτές καλούν όλους τους σκακιστές που έχουν δελτίο αθλητικό να συμμετάσχουν ώστε να μπορέσουν όλοι μαζί να αναβαθμίσουν το σκακιστικό άθλημα στη Περιφέρειά μας και να βοηθήσουν μέσα από αυτούς τους αγώνες τους νεαρούς σκακιστές να γίνουν καλύτεροι.

365 views
Top