Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα

Με μεγάλη συμμετοχή και υπό καλές συνθήκες διοργανώθηκε στον Ο.Α.Καλαμάτας το 2ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα για παιδιά έως 10 ετών. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε το Σάββατο 3 Απριλίου με την φάση των ομίλων στην κατηγορία πράσινου επιπέδου (9-10 ετών), στην οποία πραγματοποιήθηκαν 42 αγώνες!
Την Κυριακή διοργανώθηκε ταυτόχρονα με την τελική φάση του πράσινου επιπέδου και το τουρνουά στο κόκκινο (5-7 ετών) και πορτοκαλί επίπεδο (7-10 ετών) με τις συμμετοχές να φτάνουν τους 120 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος αθλητές από τους συλλόγους Α.Ο.Α.Πατρών, Ζακυνθινός Ο.Α., Συκίωνος Κιάτου, Ο.Α.Ξυλόκαστρου, Ρήγας Αργολίδας, ΑΕΚ Τρίπολης.
Για τον Ο.Α. Καλαμάτας, η Ξένια Τσάλτα κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία κορίτσια πράσινο επίπεδο (αγωνιστικό), ενώ η Λυδία Ζέρβα και η Θεοδώρα Σούμπλη φτάσανε στην 8δα της τελικής φάσης.
Μία νίκη μακριά από την τελική φάση έμειναν οι Έκτορας Παπανικολάου και Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος με τον δεύτερο να μην προκρίνεται για διαφορά μόλις 2 γκεϊμ.
Στο πορτοκαλί επίπεδο 7-8 ετών οι αθλητές του Ο.Α.Καλαμάτας Αλκίνοος Παναγέας και Γιώργος Καραϊσκος έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης όπου ηττήθηκαν 7-6 από την Πατρινή ομάδα.
Στο πορτοκαλί επίπεδο 9-10 ετών ο τελικός ήταν Καλαματιανή υπόθεση με την Λήδα Μπλουγουρά να κερδίζει την κατηγορία και τους Άγγελο Κομίνι και Ηλιάνα Αθανασοπούλου να μοιράζονται την δεύτερη θέση.
Συνολικά θετικός απολογισμός τόσο από τον αθλητικό όσο και από τον διοργανωτικό τομέα. Στις απονομές παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πελοποννήσου, Λουκάς Λουκάτος και ο πρόεδρος του Ο.Α. Καλαμάτας, Διονύσιος Λαμπρόπουλος.
Στην διεκπεραίωση της διοργάνωσης, υπό της οδηγίες του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου Χρήστου Χριστόπουλου, συνέβαλλαν ενεργά και ουσιαστικά τα μέλη του Δ.Σ. Σοφία Χαλασσοχώρη και Γιώργος Μιχαλόπουλος καθώς και τα μέλη του συλλόγου Χριστίνα Εξηνταβελώνη, Γεωργία Δικάιου και Χρήστος Χιουρέας.
Ο Ο.Α. Καλαμάτας ευχαρίστησε θερμά όλους τους συλλόγους, τους προπονητές και γονείς που στήριξαν με την παρουσία τους την διοργάνωση και τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους. Επίσης ευχαρίστησε τους αθλητές του Ο.Α. Καλαμάτας των αγωνιστικών τμημάτων παίδων και κορασίδων, οι οποίοι βοήθησαν στην διοργάνωση και εμψύχωναν τους μικρούς αθλητές!

173 views
Ετικέτες
Top