Καφαντάρης ο Δήμαρχος του αθλητισμού και της καινοτομίας

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη Πύλο, για την κάλυψη της συνέντευξης Τύπου του 1ου Διεθνούς Τουρνουά ποδοσφαίρου Δήμου Πύλου- Νέστορος, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω αλλά και να μάθω το γιατί ο Δημήτρης Καφαντάρης θεωρείται ως ο Δήμαρχος του αθλητισμού και της καινοτομίας στη περιοχή και στο νομό μας.

Δεν θα μιλήσω για τις δράσεις του σε άλλα επίπεδα διότι δεν έχω πλήρη εικόνα και μπορεί να μεταφέρω λανθασμένα συμπεράσματα,μολονότι η Πυλία «οργιάζει» σε επίπεδο έργων και αυτό είναι εύκολο να το διαπιστώσεις κοιτάζοντας το λιμάνι, τις πλατείες και πολλά ακόμη, θα σταθώ μονάχα στα «μονοπάτια» τα αθλητικά και θα μεταφέρω την επιθυμία του κ. Καφαντάρη να δημιουργήσει καλές συνθήκες για τη νεολαία της ευρύτερης περιοχής.

Τα γήπεδα ποδοσφαίρου… πρασινίζουν ή σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργούνται από το μηδέν. Το γήπεδο της Πύλου δείχνει «κουκλί» και όταν προχωρήσει η μελέτη για το ταρτάν θα είναι πραγματικό στολίδι. Μετά το Σουληνάρι σειρά παίρνουν Βλαχόπουλο και Καλλιθέα και αρκετά ακόμη έργα βελτίωσης όπως η τοποθέτηση κερκίδων σε γήπεδα που το χρειάζονται.

Πάμε παρακάτω… Στο πλάνο εντάσσεται και η δημιουργία χώρου για Μπιτς βόλεϊ στη Μεθώνη αλλά και η σκέψη μιας μεγάλης διοργάνωσης, όπως ένας κολυμβητικός μαραθώνιος, στο χώρο του υγρού στοιχείου…

«Διάθεση για δουλειά και καλές ιδέες να υπάρχουν και εγώ θα είμαι αρωγός. Το οφείλουμε στη νεολαία του Δήμου μας. Ξέρετε την αγάπη μου για τον αθλητισμό και αυτή είναι που με οδηγεί. Χαίρομαι που υπάρχουν καλοί συνεργάτες και άνθρωποι που έχουν ίδιες απόψεις. Έχουμε όμως να κάνουμε πολλά ακόμη για τους νέους και τις νέες του δήμου μας» μου τόνισε χαρακτηριστικά, σε μια από τις προσωπικές μας συζητήσεις ο ιδιαίτερα αγαπητός Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος.

417 views
Top