Στην τελική ευθεία ο ΙΠΠΟΚ για τους 20ους Παμπελοποννησιακούς αγώνες Ιππασίας

Τους 20ους Παμπελοποννησιακούς αγώνες ιππασίας διοργανώνει το διήμερο 23-24 Απριλίου ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας και με αφορμή την «υποδοχή» των αγώνων, δύο χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση, που φέρνουν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα 25 αθλητές από όλη την Πελοπόννησο (Πάτρα,Πύργο,Τρίπολη,Κόρινθο) και άλλους τόσους του Ομίλου, οι άνθρωποι του ΙΠΟΚ έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης(20/4) συνέντευξη Τύπου όπου και παρουσίασαν τις λεπτομέρειες αλλά και τους στόχους τους.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΤΡΑ-ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗ (γραμματέας Ιππικού Ομίλου)

«Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στους 20ους Πελοποννησιακούς ιππικούς αγώνες που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις μας στις 23 και 24 Απριλίου. Οι αγώνες έχουν διοργανωθεί κι άλλη φορά εδώ, αλλά το πρωτότυπο με αυτούς είναι η επίδειξη (το Σάββατο) των Special Olympics. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί με την υποστήριξη του προπονητή μας Νικολάου Δρούγα συμμετέχει η κα Στεφανία Σπυροπούλου- Ξηρογιάννη, συνεχίζοντας την παράδοση των Special Olympics.»

ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΓΑΣ(προπονητής του ΙΠΠΟΚ)

«Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Θα δούμε πολύ όμορφο θέαμα, η αδρεναλίνη θα είναι στα ύψη. Έρχονται τοπ αθλητές, που δουλεύουν σκληρά καθημερινά και μας το αποδεικνύουν στους αγώνες που συμμετέχουν και στην Αθήνα. Αυτοί οι 20-25 θα είναι αθλητές που θα έρθουν από τις άλλες πόλεις, θα κοιμηθούν στα ξενοδοχεία και θα φάνε στα μαγαζιά της πόλης. Όλα αυτά είναι αθλητικός τουρισμός κι εκεί χρειαζόμαστε τη στήριξη του Δήμου…»

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως οι αγώνες εμπλουτίζονται με ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι, αυτό των Special Olympics δίνοντας την ευκαιρία στους 2 αθλητές του ομίλου που πρόκειται να αγωνιστούν τον Ιούνιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό την Θεραπευτική Ιππασία.

Η υπεύθυνη του τμήματος, Στεφανία Σπυροπούλου- Ξηρογιάννη (ειδικευόμενη παιδοψυχίατρος) κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή των παιδιών με την παρουσία του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4/2016

Ώρα 18:00: Επίδειξη Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Ώρα 19:00: Επίδειξη Special Olympics

Ώρα 20:00: Party (είσοδος ελεύθερη)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/4/2016

Ώρα 10:00: Κατηγορία 0.60μ

Ώρα 11:30: Κατηγορία 0.80μ

Ώρα 13:30: Κατηγορία 1μ

Ώρα 15:00: Κατηγορία 1.05μ

255 views
Top