Πριν το Ρίο... Καλαμάτα για 5 "δελφίνια" της Εθνικής

Το δρομολόγιο Καλαμάτα- Λονδίνο- Ρίο θα ακολουθήσουν πέντε «δελφίνια» της Εθνικής μας ομάδας κολύμβησης τα οποία βρίσκονται για προετοιμασία στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Πρόκειται για τους Ανδρέα Βαζαίο, Παναγιώτη Σαμιλίδη, Απόστολο Χρήστου, Οδυσσέα Μελαδίνη και Δημήτρη Δημητρίου οι οποίοι προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο, με τους τέσσερις πρώτους να έχουν «πιάσει» τα όρια και τον Δημητρίου να βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.
Πριν το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας και σε 20 μέρες περίπου υπάρχει και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στο Λονδίνο (16-22/5) όπου και οι πέντε είναι μεταξύ της 14μελούς ελληνικής αποστολής.

Οι Ανδρέας Βαζαίος, Παναγιώτης Σαμιλίδης και Δημήτρης Δημητρίου ήρθαν στην Καλαμάτα από την Αμαλιάδα όπου προπονήθηκαν τις προηγούμενες μέρες υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Νικολόπουλου και μαζί με τους Χρήστου και Μελαδίνη θα προπονηθούν στο Δημοτικό κολυμβητήριο μέχρι την Μεγ. Παρασκευή. Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμάτας προετοιμάζονται επίσης και οι ομάδες των ΑΝΟ Αργυρούπολης και Δελφίνια Περιστερίου.

 

 

806 views
Top