Με πολυπληθή αποστολή στο Πανελλήνιο κύπελλο Σίτο Ρίου ο Παμμεσσηνιακός

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Shito – Ryu (Σίτο Ρίου) Καράτε, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε το προσεχές Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαϊου, στο Ολυμπιακό αθλητικό κέντρο Βαρέων αθλημάτων, στα ‘Ανω Λιόσια Αττικής, θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε.

Ο καλαματιανός σύλλογος θα λάβει μέρος με 30 αθλητές και αθλήτριες, προπονητές των αγώνων θα είναι οι Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει ο πρόεδρος της διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Λ.Ο.Κ, κ.Ευθύμιος Μπούρας, καθώς και πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους εν λόγω αγώνες.

Ο Ε.Μπούρας με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου στο εν λόγω πρωτάθλημα, δήλωσε «Οι αθλητές/τριες του συλλόγου μας, έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας - χρυσού Βαλκανιονίκη - Ιωάννη Μπούρα και τις δικές μου νουθεσίες. Είμαι πεπεισμένος πως για μια ακόμη φορά θα τα πάμε περίφημα και οι κόποι μας θα έχουν αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που φέρνουμε σε πέρας εδώ και 38 χρόνια, να κρατάμε δηλαδή στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής: Μάγερας Αθανάσιος στα -75Kgr. στους Άνδρες, ο Οικονομόπουλος Παναγιώτης στα -84Kgr. στους Άνδρες, ο Ντόκος Βασίλης στην κατηγορία -45Kg. στους Έφηβους, ο Χασανάκος Αναστάσιος στα -45Kg. στους Έφηβους, ο Λαπιώτης Δημήτρης στα -30Κg. στους Παίδες, ο Μπάλλας Ιωάννης στα -30Kg. στους Παίδες, ο Σταθόπουλος Κωνσταντίνος στα +35Kg. στους Παίδες, ο Κατερινόπουλος Νικόλας στα -30Kg. στους Παίδες, ο Μπακάκης Ιωάννης στα -30Kg., ο Σταθόπουλος Συμεών στα -35Kg. στην κατηγορία των Παίδων, ο Σγούρος Μάριος στα -35Kgr. στην κατηγορία των Παίδων , ο Κακούνης Περικλής στα +50Kgr. στην κατηγορία των Εφήβων, ο Καγκαράκης Δημήτρης στα -25 στα Τζούνιορ, ο Μπάλλας Άγγελος στα -30 στα Τζούνιορ και ο Κατερινόπουλος Κωνσταντίνος στα -25 στα Τζούνιορ.

Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο Κούμιτε, όσο και στο αγώνισμα του Κάτα.

Οι Παίδες που θα πάρουν μέρος μόνο στη διαδικασία του Κάτα είναι οι ακόλουθοι: Βασιλείου Παναγιώτης, Ζαχαρόγιαννης Σωκράτης, Μαρίνος Περικλής, Τορνατζής Άγγελος και Δημητρόπουλος Παναγιώτης.

Οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι ακόλουθες: Μητσέα Ράνια στα -55Kgr. στις Γυναίκες, Κατερινοπούλου Ηλιάνα στα +42Kg. στις Νεάνιδες, Μπακάκη Δήμητρα στα -37Kg. στις Νεάνιδες, Κακούνη Αικατερίνη στα +30Kg. στις κορασίδες, Σταυριανού Ελένη στα -30Kg. στις κορασίδες, Κακούνη Σοφία στα -30Kgr. στις κορασίδες, Καρανίκα Ηρώ στα +40Kgr. στις κορασίδες, Λεμπέση Ιωάννα στα +35Kgr. στις κορασίδες. Οι παραπάνω αθλήτριες θα διαγωνισθούν και στο αγώνισμα του Κάτα.

Μόνο στα Κάτα θα πάρουν μέρος : Σαραντέα Όλγα στις Γυναίκες και Καλογεροπούλου Δέσποινα στις Κορασίδες .

489 views
Top