Το «χιλιόμετρο» του... Σταδίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται, όπως ανέφερε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ το sport365.gr, οι εργασίες κατασκευής από το Δήμο Καλαμάτας μιας διαδρομής άθλησης, στην εσωτερική πλευρά του νότιου μανδρότοιχου του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, για την εξυπηρέτηση των αθλουμένων δρομέων.
Η διαδρομή είναι μήκους 500 μέτρων, διπλής κατεύθυνσης, δηλαδή συνολικά αντιστοιχεί σε 1.000 μέτρα, ενώ είναι δυνατόν να τη χρησιμοποιούν αντίθετα κινούμενοι δρομείς, καθώς έχει πλάτος 3,60 μέτρα. Αναμένεται να ολοκληρωθεί, καιρού επιτρέποντος, στα μέσα Μαΐου.
Επίσης, θα τοποθετηθεί υπαιθρίως αριθμός οργάνων γυμναστικής για ελεύθερη χρήση, στο Δημοτικό Στάδιο και στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.
Σημειώνεται ότι στο Δημοτικό Στάδιο και στη βορειοανατολική πλευρά του ετοιμάζεται από το Δήμο Καλαμάτας πίστα skateboard, της οποίας έχει κατασκευασθεί η βάση. Για την προμήθεια του εξοπλισμού έχει ανακηρυχθεί ανάδοχος και αναμένεται να έλθουν τα τμήματα των εγκαταστάσεων.
Eπίσης, θα εκτελεσθούν μικροεπισκευές στο ταρτάν του άλματος εις μήκος και του ακοντισμού. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ακολοθούν η επιθεώρηση των εργασιών απο τον Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Νίκο Μπασακίδη. Μαζί τους στο Στάδιο βρέθηκε και ο Δημήτρης Πουλόπουλος.

 

518 views
Top