«Σπύρος Κοντόπουλος 2016»: «Λαμπρό» το μέλλον της Ελληνικής Κολύμβησης! (pics)

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης «Σπύρος Κοντόπουλος 2016» που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (07-08/05) στην πόλη μας με διοργανωτή σύλλογο τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στην μνήμη του αείμνηστου αντιπροέδρου Δ.Σ. και εφόρου Κολύμβησης Σπύρου Κοντόπουλου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, με την συμμετοχή 13 σωματείων από την Πελοπόννησο και την Αττική και 300 περίπου αθλητών που απέδειξαν πως το μέλλον της καλαματιανής κολύμβησης είναι πέρα για πέρα λαμπρό.
Επετεύχθησαν εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες από τους νεαρούς αθλητές οι οποίοι έδωσαν ξεχωριστό «χρώμα» στην διοργάνωση στην οποία κυριάρχησαν τα χαμόγελα και το κέφι.
Οι αγώνες ξεκίνησαν με έπαρση σημαίας και τον όρκο του αθλητή το Σάββατο το πρωί και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι.
Την παρουσία έδωσαν εκπρόσωποι του Δήμου Καλαμάτας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και της Εκκλησίας. Οι παρευρισκόμενοι επίσημοι έκαναν και απονομές στους πρώτους νικητές.

Τόσο οι άνθρωποι του ΝΟΚ που δούλεψαν πυρετωδώς για την διοργάνωση, όσο και τα συμμετέχοντα σωματεία, ένιωσαν πέρα για πέρα ικανοποιημένοι από την οργάνωση και εκτέλεση των αγώνων.
Ευχή όλων είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση να γίνει θεσμός και να «μεγαλώσει» ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια, με περισσότερα σωματεία και ακόμα μεγαλύτερη αίγλη.
Τα σωματεία που θα συμμετείχαν: Ολυμπιάδα Πετρούπολης, Νηρέας Γέρακα, Πανιώνιος ΓΣ,
Ολυμπιάδα 73, ΑΣ Κολεγίου Ντερή, ΠΑΕ Άργης, ΝΟ Ηλιούπολης, ΑΝΟ Αργυρούπολης, Γλαύκος Περιστερίου, ΚΟΑ Τρίπολης, Αρίων Αμαλιάδος, Εθνικός και ο ΝΟ Καλαμάτας.
Ακολουθούν τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων στο παρακάτω συνημμένο αρχείο:

1101 views
Συνημμένα αρχεία:
Top