Πανηγυρικά στην Β΄ φάση οι πολίστες του ΝΟΚ! (pics)

Πανηγυρικά προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας η ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας "Ο Ποσειδών" μετά και την ολοκλήρωση και του δευτέρου γύρου της Α΄ Φάσης που διεξήχθη στις 6-8/5 στη Πάτρα. Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας παρά τις απουσίες βασικών παικτών, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την αποστολή, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις πετυχαίνοντας δύο νίκες απέναντι στο Ν.Ο. Ναυπλίου και στον Α.Ο. Καστέλλας ενώ έχασε από τον Νηρέα Πατρών και από την ΑΕ Χαϊδαρίου. Αναλυτικά η εικόνα των παιχνιδιών έχει ως εξής:
ΝΟΚ - ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 9 - 10
Με ένα γκολ επιβλήθηκαν οι Πατρινοί του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας σε ένα πραγματικό ντέρμπι, στο οποίο οι δυο ομάδες πήγαιναν «χέρι – χέρι» στο σκορ μέχρι το τέλος:
Τα οκτάλεπτα 2-3, 3-1, 2-3, 2-3.
Αποβολές 7 κατά και 5 υπέρ.
Σκόρερ: Παναγιώταρος (4), Θεοδωρακόπουλος (2), Σπανός, Σπ. Αγγελής, Καρπέτας
ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΝΟΚ 6 – 4
Πάλεψε το παιχνίδι στα ίσια ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας απέναντι στο ισχυρό Χαϊδάρι, αλλά κάποια λάθη στην άμυνα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, στέρησαν από την ομάδα της πόλης μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Τα οκτάλεπτα 0-2, 2-0, 1-1, 3-1.
Αποβολές 2 υπέρ και 3 κατά.
Σκόρερ: Θεοδωρακόπουλος, Παναγιώταρος, Καρπέτας, Τζούβελης
ΝΟΚ - ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 11 - 5
Οκτάλεπτα 4-3, 2-1, 0-0, 5-1
Αποβολές 5 κατά και 2 υπέρ.
Σκόρερ: Θεοδωρακόπουλος (3), Παναγιώταρος (3), Τζούβελης (2), Σπανός, Καρπέτας, Κ. Αγγελής
ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΑΣ – ΝΟΚ 5 - 9
Οκτάλεπτα 0-5, 3-0, 1-1, 1-3.
Αποβολές 3 υπέρ και 2 κατά.
Σκόρερ: Θεοδωρακόπουλος (2), Παναγιώταρος (2), Καρπέτας (2), Σπανός, Κ. Αγγελής, Ντι Μπενεντέτο
Με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι: Ντότσικας Χρήστος, Σπανός Διονύσης, Αγγελής Κώστας και Σπύρος, Γκότσης Γιάννης, Θεοδωρακόπουλος Στέλιος, Κοσιφολόγος Θανάσης, Μουστάκας Φίλιππος, Παναγιώταρος Νίκος, Καρπέτας Κώστας, Τζούβελης Κώστας, Αγγελέας Σταύρος, Ντι Μπενεντέττο Αλέξανδρος και Αλεξανδράκης Σπύρος. Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής Μπακολιάς Στάθης και ο έφορος του τμήματος Σκαρπαλέζος Επαμεινώνδας.

Τα αποτελέσματα του 2ου γύρου στον Γ΄ όμιλο Αττικής (Κολυμβητήριο "Α. Πέπανος"):  
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»):
ΑΕ Χαϊδαρίου – ΝΟ Ναυπλίου 17-4
Νηρέας Πατρών – ΑΟ Καστέλλας 14-5
ΑΕ Χαϊδαρίου – ΑΟ Καστέλλας 13-4
ΝΟ Καλαμάτας – Νηρέας Πατρών 9-10
ΑΟ Καστέλλας – ΝΟ Ναυπλίου 5-12
ΑΕ Χαϊδαρίου – ΝΟ Καλαμάτας 6-4
ΝΟ Καλαμάτας – ΝΟ Ναυπλίου 11-5
Νηρέας Πατρών – ΑΕ Χαϊδαρίου 10-5
ΑΟ Καστέλλας – ΝΟ Καλαμάτας 5-9
ΝΟ Ναυπλίου – Νηρέας Πατρών 7-7

Οι προκρίσεις και τα …play out
Οι ομάδες που προκρίθηκαν στη Β” Φάση (24-26/06) του πρωταθλήματος είναι οι: ΝΟ Καλαμάτας, ΚΟΠ Ιλισίων, Μίλων ΑΟΝΣ, ΝΟ Τρίαινας Βούλας, ΑΕ Χαϊδαρίου, Νηρέας Πάτρας, ΧΑΝΘ, ΑΠΣ Οξυγόνο, ΠΕΚΕΒ, ΟΥΚ Βόλου, Νίκη Βόλου και ΟΕΑ/ΝΑΒ.
Ο μόνος όμιλος, ο οποίος παραμένει σε εκκρεμότητα είναι ο πρώτος όμιλος της Αττικής, καθώς η ομάδα του Αγίου Νικολάου δεν μπόρεσε να φτάσει στην Αττική για να αγωνιστεί, εξαιτίας της απεργίας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ).

1438 views

Έκθεση εικόνων

Top