Εντυπωσιακός ο Παμμεσσηνιακός στο Κύπελλο Shito Ryu Καράτε

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Κύπελλο Shito Ryu Καράτε, στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια Αττικής, διοργάνωση η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) με τη συμμετοχή 800 και πλέον αθλητών και αθλητριών.

Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε είχε δυναμική παρουσία στους αγώνες με τη συμμετοχή 29 αθλητών και αθλητριών, που κατάφεραν να ανέβουν 48 φορές στο βάθρο των νικητών και κατόρθωσαν να κατακτήσουν 15 χρυσά, 14 ασημένια και 19 χάλκινα μετάλλια.

Τα αποτελέσματα αναδεικνύουν για μια ακόμη φορά τη μεθοδική και άριστα οργανωμένη λειτουργία του Παμμεσσηνιακού σε όλα τα επίπεδα, γεγονός βέβαια που πραγματοποιείται από τον εν λόγω σύλλογο τα τελευταία 38 χρόνια.

Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση ήταν οι: Οικονομόπουλος Παναγιώτης : Χρυσό στα ΚΑΤΑ και Ασημένιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στους Άντρες. Μάγερας Αθανάσιος : Ασημένιο στα ΚΑΤΑ και Χάλκινο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στους Άντρες. Χασανάκος Αναστάσιος : Χρυσό στα ΚΑΤΑ και Χρυσό μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία -45Κgr στους έφηβους. Ντόκος Βασίλειος : Χρυσό στα ΚΑΤΑ και Χάλκινο μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία -40Κgr στους έφηβους. Κακούνης Περικλής : Χάλκινο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ στους Παίδες του 2004. Κατερινόπουλος Νικόλαος : Χρυσό μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Χάλκινο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία -30Κgr στους Παίδες του 2005. Σγούρος Μάριος : Ασημένιο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Χάλκινο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στα -35Kgr. στους Παίδες του 2005. Λαπιώτης Δημήτριος : Χρυσό μετάλλιο στα ΚΑΤΑ στους Παίδες του 2007. Σταθόπουλος Συμεών : Ασημένιο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Ασημένιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στα -35Kgr στους Παίδες του 2007. Σταθόπουλος Κωνσταντίνος : Χάλκινο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Χάλκινο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία +35Kgr. στους Παίδες του 2007. Μπάλλας Γιάννης : Χρυσό μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία -25Kgr. στους Παίδες του 2007. Μπακάκης Γιάννης : Χρυσό μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Χάλκινο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στα -30Kgr. στους Παίδες του 2007. Μαρίνος Περικλής : Χρυσό στα ΚΑΤΑ στους Παίδες του 2006. Βασιλείου Παναγιώτης : Χάλκινο στα ΚΑΤΑ στους Παίδες του 2006 Τορνατζής Άγγελος : Ασημένιο στα ΚΑΤΑ στους Παίδες του 2008. Ζαχαρόγιαννης Σωκράτης : Χάκλκινο στα ΚΑΤΑ στους Παίδες του 2008. Δημητρόπουλος Παναγιώτης : Ασημένιο στα ΚΑΤΑ στους Παίδες του 2009. Καγκαράκης Δημήτρης : Χρυσό στα ΚΑΤΑ στους Παίδες του 2009 και Χάλκινο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στα -25Kgr. Κατερινόπουλος Κωνσταντίνος : Ασημένιο στα ΚΑΤΑ στους Παίδες του 2009 και Χάλκινο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στα -25Kgr. Μπάλλας Άγγελος : Χάλκινο στα ΚΑΤΑ στους Παίδες του 2009 και Χάλκινο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στα -30Kgr.

Οι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση ήταν οι ακόλουθες: Μητσέα Ράνια : Χρυσό μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Χάλκινο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στις Γυναίκες. Σαραντέα Όλγα : Ασημένιο στα ΚΑΤΑ στις Γυναίκες. Κατερινοπούλου Ηλιάνα : Ασημένιο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Χάλκινο μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία +42Κgr στις Κορασίδες του 2004. Μπακάκη Δήμητρα :Χάλκινο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Ασημένιο μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία -37Κgr στις Κορασίδες του 2004. Σταυριανού Ελένη : Χρυσό μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Χρυσό μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία -30Κgr στις Κορασίδες του 2006. Λεμπέση Ιωάννα : Ασημένιο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Χρυσό μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία +35Κgr στις Κορασίδες του 2006. Καλογεροπούλου Δέσποινα : Χάλκινο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ στις κορασίδες του 2006. Κακούνη Αικατερίνη: Ασημένιο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Χρυσό μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία +30Κgr στις Κορασίδες του 2008. Κακούνη Σοφία : Χάλκινο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ και Ασημένιο μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ στην κατηγορία -30Κgr στις Κορασίδες του 2008.

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου κ. Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε τα ακόλουθα: «Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν για να έρθουν όλες αυτές οι επιτυχίες για μια ακόμα φορά στο σύλλογο μας. Θέλω να συγχαρώ την προπονητική μας ομάδα προεξέχοντος του Ευθύμιου Μπούρα που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του 38 ολόκληρα χρόνια και του νέου αίματος που έρχεται με τον Χρυσό Βαλκανιονίκη μας Ιωάννη Μπούρα. Ακόμα τους δύο αθλητές που βοήθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων Μπάλλα Ανδρέα και Πανάγο Κακούνη. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας».

Ο πρόεδρος της διαιτησίας για την Νότια Ελλάδα και μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε κ.Ευθύμιος Μπούρας επεσήμανε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των παιδιών. Σίγουρα φάνηκε για μια ακόμη φορά η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από όλους στο σύλλογο μας. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αποζητούν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει».

Ο προπονητής Ιωάννης Μπούρας τόνισε από τη πλευρά του: « Μετά από μια περίοδο έντονης προσπάθειας μέσα από την προετοιμασία για τους αγώνες κατορθώσαμε να δείξουμε πως βρισκόμαστε στην ελίτ του Ελληνικού Καράτε και ότι ο σύλλογος μας συγκαταλέγεται μέσα στους καλύτερους ανά την Ελλάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μου και τους γονείς για την υποστήριξη και το ζήλο που έδειξαν και αποδεικνύουν διαρκώς για το άθλημα και το σύλλογο μας, καθώς το αποτέλεσμα που ήρθε αποτελεί προϊόν ομαδικής προσπάθειας. Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι οι προπονήσεις μας θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, γιατί μπορεί να κατακτούμε κορυφές, αλλά έχουμε να διαβούμε ακόμα πιο μεγάλους στόχους στη συνέχεια».

588 views
Top