Με Τσάκωνα το 100άρι στα Παπαφλέσσεια, κατεβαίνουν και οι Μπελιμπασάκη, Πεσιρίδου

Ο Λυκούργος Τσάκωνας ο οποίος ήταν το πρόσωπο των αγώνων πέρυσι στα Παπαφλέσσεια, επιβεβαίωσε και φέτος την συμμετοχή του και αναμένεται να λάμψει και πάλι στην Καλαμάτα το ερχόμενο Σάββατο!

Ο Λάκωνας σπρίντερ θα τρέξει στα 100 μ. στο ιστορικό μίτινγκ ελπίζοντας σε ένα ακόμη ατομικό ρεκόρ όπως είχε συμβεί στην πέρυσι με το 10.27. Ο 25χρονος πρωταθλητής βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε και στο διεθνές μίτινγκ στην Οστράβα την προηγούμενη Παρασκευή όπου βελτίωσε το φετινό του ατομικό ρεκόρ στα 200 μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε 20.36 (είχε 20.66 φέτος) δείχνοντας πολύ δυνατός στο δεύτερο κατοστάρι κι έχασε την πρώτη θέση για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου καθώς ήταν δεύτερος πίσω από τον Βρετανό Τζέιμς Ελινγκτον που έκανε 20.35 ενώ τρίτος ήταν ο Αμερικανός Αρτούρ Ντιλέινι με 20.49.

Υψηλών προδιαγραφών θα είναι το μήκος ανδρών όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Γιώργος Τσάκωνας, Μιχάλης Μερτζανίδης και Μίλτος Τεντόγλου ενώ στο τριπλούν παρόντες θα είναι Δημήτρης Μπαλταδούρος, Νίκος Τσιώκος και Θοδωρής Ζιντζόβας.

Ο Πέτρος Κυριακίδης θα αγωνιστεί στα 400μ (47.51) και μαζί του Λογοθέτης (48.46) και Αλμπάνης (48.22)    

Η Μαρία Μπελιμπασάκη θα είναι στη γραμμή εκκίνησης των 100μ όπου θα συναντήσει και τις Σπανουδάκη, Πολίτη, Βενιέρη.

Η πρωταγωνίστρια στα «Χανιά 2106» Ελισσάβετ Πεσιρίδου θα αγωνιστεί και στην Καλαμάτα στα 100μ εμπόδια, ελπίζοντας σε βελτίωση της επίδοσής της που θα της δώσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς (όριο 13.00) ενώ οι δίδυμες Ειρήνη και Άννα Βασιλείου θα αγωνιστούν στα 400μ όπως και η Μουρτά. Όρια στο μήκος θα επιδιώξουν να πετύχουν οι Αλεξούλη και Κολοκυθά ενώ θα αγωνιστεί επίσης και η νεάνιδα Κωνσταντίνα Ρωμαίου επιδιώκοντας όριο για το παγκόσμιο της κατηγορίας της.

Οι διοργανωτές επεξεργάζονται ήδη τις συμμετοχές με βάση τις οποίες αναμένεται να γίνουν αλλαγές στο ωρολόγιο πρόγραμμα τα οποίο θα ανακοινωθεί έγκαιρα.  

 

 

 

296 views
Top