ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ: Το ταρτάν του Σταδίου «διώχνει» τα μεγάλα ονόματα

Τα Παπαφλέσσεια έχουν χάσει την αίγλη του –όχι και τόσο μακρινού- παρελθόντος αλλά αυτό δεν είναι συνέπεια μόνο της οικονομικής κρίσης και του μειωμένου μπάτζετ των αγώνων.

Περισσότερο έχει να κάνει με την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ταρτάν το Δημοτικού Σταδίου που αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τα μεγάλα ονόματα του στίβου τα οποία βέβαια δεν είναι δυνατόν να ρισκάρουν τραυματισμούς σε μια περίοδο που η προετοιμασία τους βρίσκεται στο αποκορύφωμα ενόψει των μεγάλων αθλητικών ραντεβού του καλοκαιριού.

Την αποκάλυψη έκανε ο τεχνικός διευθυντής των αγώνων, Δημήτρης Πουλόπουλος, ο οποίος επισήμανε πως έγινε δέκτης αιτημάτων από ξένους αθλητές για να έρθουν -με δικά τους έξοδα- να αγωνιστούν φέτος στα Παπαφλέσσεια αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική. «Τους αποτρέψαμε από το να έρθουν λόγω της κατάστασης του ταρτάν. Πριν δυο χρόνια μάλιστα είχαμε τραυματισμό ενός ρώσου αθλητή οπότε δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάτι ανάλογο. Ελπίζουμε η αποκατάσταση του ταρτάν να έχει ολοκληρωθεί για την επόμενη διοργάνωση και του χρόνου οι αγώνες να αποκτήσουν και πάλι τον διεθνή τους χαρακτήρα», είπε ο Δημήτρης Πουλόπουλος.

419 views
Top