Τεντόγλου: «Στην καρδιά μου η Καλαμάτα» - Δημόσια δέσμευση Νίκα για το ταρτάν

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε σε πρόσωπο των αγώνων στα Παπαφλέσσεια καθώς με το εκπληκτικό 8.19μ που έκανε στο μήκος πέτυχε σπουδαίο ρεκόρ και κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στο αεροπλάνο για Ρίο.

Ο δεκαοχτάχρονος άλτης, ο οποίος κατέχει πλέον την καλύτερη επίδοση εφήβων στον κόσμο, δεν μπορούσε να πιστέψει την επιτυχία καθώς ήρθε στην Καλαμάτα με στόχο τα 8 μέτρα και… εκτοξεύτηκε!

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο μεγάλη επίδοση αλλά πίστευα σε ένα άλμα λίγο πάνω από τα 8 μ. καθώς στους προηγούμενους αγώνες φάνηκε πως ήταν μέσα στις δυνατότητές μου. Φυσικά από την στιγμή που ήρθε αυτό το μεγάλο ρεκόρ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έπαιξε σημαντικό ρόλο σίγουρα ο μεγάλος συναγωνισμός στον τελικό αλλά και ο κόσμος»

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρέθηκε για πρώτη φορά στην Καλαμάτα (μετά μάλιστα από 8ώρο ταξίδι από τα Γρεβενά την Παρασκευή) και βέβαια μετά από αυτό το ρεκόρ η μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα είναι ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς.
«Η ατμόσφαιρα στους αγώνες ήταν πάρα πολύ καλή. Η Καλαμάτα πλέον να είναι μέσα στην καρδιά μου», τόνισε ο Γρεβενιώτης άλτης και ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό της Καλαμάτας για την επόμενη διοργάνωση.

Νίκας: Τα «Παπαφλέσεια 2017» με νέο ταρτάν!

Το εγκώμιο του τεχνικού διευθυντή των αγώνων Δημήτρη Πουλοπούλου έπλεξε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας κατά την τελετή έναρξης στα Παπαφλέσσεια 2016, στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σημασία των αγώνων εξήρε την προσπάθεια του Μεσσηνιακού να διατηρήσει «ζωντανό» το μίτινγκ και έδωσε την υπόσχεση πως η διοργάνωση του 2017 θα διεξαχθεί με το στάδιο να διαθέτει νέο ταρτάν.

375 views
Top