Παίρνουν «φωτιά» οι ρακέτες στο «3ο Παπαφλέσσεια Tennis Open»

Ενταγμένο στην σειρά Πελοπόννησος Masters Series, είναι το τουρνουά τένις «3ο Παπαφλέσσεια Tennis Open», το οποίο θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα από τις 24 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2016. Η διοργάνωση θα γίνει στα γήπεδα της Τέντας και την Δυτικής Παραλίας από τον Ο.Α. Καλαμάτας και οι ηλικιακές κατηγορίες έχουν ως εξής: Ανδρών, Γυναικών: Open (γενν. 2000 και πριν), 35+, 50+, Παίδων –κορασίδων: U10 (2005, 2006, 2007), U12, U14

Το τουρνουά είναι το πρώτο της σειράς Peloponnesus Masters Series, μια σειρά τουρνουά συλλογής πόντων στα τρία μεγαλύτερα τουρνουά της Πελοποννήσου μέσα σε ένα έτος. Ο διαγωνισμός αυτός καθορίζει την κατάταξη, και το τελικό ΝΟ 1. Η σειρά αγώνων που θα καταλήγει στο PELOPONNESUS TENNIS MASTERS αποτελείται από (με την σημερινή σειρά εκτέλεσης τους):
α) Παπαφλέσσεια Tennis Open (OA Καλαμάτας), β) Open Athlisis Cup (Athlisis Tennis Club) και γ) Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open (AEK Τρίπολης).

Κάθε αθλητής, ανεξάρτητα από την επίδοσή του τον προηγούμενο χρόνο ξεκινά από μηδέν πόντους. Το συνολικό σκορ βγαίνει από τα 3 τουρνουά που θα δώσουν οι αθλητές μέσα σε ένα χρόνο. Οι αθλητές που θα έχουν την δυνατότητα να μπούν στο PELOPONNESUS TENNIS MASTERS θα πρέπει να προσμετρήσουν τους πόντους τους στα 3 αυτά τουρνουά.

421 views
Ετικέτες
Top