Πολύ καλή παρουσία του Άργη στην Καλαμάτα (pics)

11 μετάλλια, τα επτά από αυτά χρυσά, σε ένα πρωτάθλημα με πολλές και δυνατές ομάδες από την Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά ήταν η εξαιρετική συγκομιδή για την Προαγωνιστική ομάδα του Άργη Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, τρεις πρώτες θέσεις πήρε η Τηγανέα στα 200, 400 μέτρα ελεύθερο και 200μ.ύπτιο, δύο η Πατικοπούλου στα 200 Μικτή Ατομική και 100μ. ελεύθερο και δύο οι σκυταλοδρομίες, 4×50μ. ελεύθερο (Δρακοπούλου Λ., Μαζαράκη Α., Πατικοπούλου Α. και Στρακινάρ Χρ.) και 4×50 Μικτή ομαδική με τις ίδιες αθλήτριες.
Τέσσερα χάλκινα πήραν οι Χ. Στρακινάρ στα 50 και 100μ. πρόσθιο, Ν. Μπάκας στα 100μ. πεταλούδα και ο Σ. Λυμπερόπουλος στα 50μ. πρόσθιο.
Μετείχαν επίσης με αξιόλογες επιδόσεις και οι: Μπούσμπουρας Π., Τσιχριτζής Π., Γεωργιόπουλος Γ., Γκέγκα Θ., Σωτηροπούλου Ε., Βρυώνη Ε., Γεωργουλέα Α., Πλεμμένου Ο., Μιχαλόπουλος Δ., Γεωργιάδη Μ., Γεωργιοπούλου Μ., Γεωργουλέα Μ., και Χειλάς Η.
Η 2η θερινή ημερίδα ορίων
Παράλληλα γινόταν και η 2η θερινή ημερίδα ορίων Αγωνιστικών κατηγοριών, όπου ο Άργης συμμετείχε με 9 αθλητές: (Αθανασόπουλος Η., Φίσκιλης Ι., Αθανασοπούλου Α., Ελεφάντη Κ., Σταθοπούλου Ε., Σταν Μ., Βλάσσης Ο., Αθανασουλάκης Α., Αβραμόπουλος Ανδρέας.)
Η προετοιμασία της αγωνιστικής μας ομάδας του Άργη συνεχίζεται με στόχο τα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών στο Βόλο και τη Θεσ/νίκη στα μέσα και τέλη Ιουλίου.
Οι ευχαριστίες και το σχόλιο του Άργη
Στην ανακοίνωσή του ο Άργης Καλαμάτας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καλαμάτας και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου «…γιατί δίχως τη βοήθεια τους δε θα συνέχιζε να λειτουργεί αυτός ο χώρος στις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα μας» και άφησε ένα σχόλιο για τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας «Εμείς οι υπόλοιποι, επιφανείς και αφανείς, βάζουμε το λιθαράκι μας που όμως δε μας δίνει και το δικαίωμα να προβαίνουμε σε ακρότητες και να συκοφαντούμε πρόσωπα και Συλλόγους.
Η προσφορά του καθενός μας του εξασφαλίζει μια θέση στην ιστορία αυτού του χώρου κι όχι ένα σημείο στην κερκίδα του κολυμβητηρίου».

361 views

Έκθεση εικόνων

Top