Το ευχαριστώ στου χορηγούς από το τμήμα σκάκι του ΝΟΚ

Mε ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι του τμήματος σκάκι του ΝΟ Καλάμάτας γνωστοποίησαν τη συνέχιση της ακαδημίας και των υπολοίπων τμημάτων έως τα τέλη Ιουνίου και ευχαρίστησαν όλους όσοι στήριξαν τη φετινή προσπάθεια. Πιο αναλυτικά…

«Η ακαδημία συνεχίζει την λειτουργία της έως τα τέλη Ιουνίου. Τα μαθήματα και οι προπονήσεις θα γίνονται κανονικά σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα για αρχάριους, μέσους, προχωρημένους καθώς και για το τμήμα ενηλίκων.

Η έφορος, ο συνεργάτης, οι αθλητές και οι οικογένειές τους ευχαριστούν την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κα. Αλειφέρη Ελένη, τον Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκα Παναγιώτη και τους κάτωθι χορηγούς της Ακαδημίας: Ορυζόμυλους Ωμέγα, Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας, Έπιπλα Κούμανης, Travel Ζαφειρόπουλος, Super Market Αφοί Μουργή, Οπτικά Βαλσαμάκης, SeaSide, Ακτή ΝΟΚ Βαγγέλης Καζάκος, Οικοδομικές επιχειρήσεις Παπασταθόπουλος, Μεταφορική Δαρσακλής, Καφέ – ουζερί Στο Κύμα, Φροντιστήριο Μ.Ε. Ορόσημο, Ελαιοτριβείο Ηλιάδης, Al Fresco Cafe, Σκυρόδεμα Καλαμάτας Αφοί Κουτελά – Θ. Βρεττης Ο.Ε., Κοσμικό Κέντρο Catering Σκούρας, Super Market Μουρούσιας, Συνεργείο – Service Καλογερόπουλος, Ψησταριά «Η Θράκα», Οικοδομικά υλικά Πανταζής, Χαλιά Παπαλουκάς, Ψητοπωλείο Ο Ελατος, Ποτοποιία Στεφανούρη, Οπτικά Σινάπη Μάρθα, Εμπόριο φρούτων – λαχανικών Βασ. Σιαμπής, Εκτυπώσεις Γεώργιος Δικαίος Ο.Ε., Δερματολόγος – αφροδισιολόγος Κανέλλα Ε. Πουλή, Καρδιολόγος Ιωάννης Α. Μπουρής, Αιματολόγος Παρ. Νταβος, τους οδοντίατρους Παναγιώτη και Αγγελική Ρουμπέα, το φαρμακείο Ιωάννη Κεφαλά, το φαρμακείο Ι. Μπαλτουμά και τους χορηγούς επικοινωνίας Μεσόγειος TV και εφημερίδα Θάρρος για την αρωγή τους στο Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Χάρη στην υποστήριξη των φορέων και των ιδιωτών χορηγών μπορεί η ακαδημία σκακιού ν’ αντιμετωπίζει όλα τα λειτουργικά της έξοδα.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος ευχαριστούν θερμά και τα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας για την συνεργασία τους και την προβολή του σκακιστικού αθλήματος»

459 views
Top