ΝΟΚ-ΣΚΑΚΙ: Η μάχη για την 8αδα και το ευχαριστώ στην οικογένεια Καρέλια

Η ομάδα σκακιού του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα αγωνιστεί αύριο(12/6) ως κυπελλούχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ομάδα του ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης και αυτή που θα κατακτήσει τη νίκη θα μπει στην καλύτερη οκτάδα της Ελλάδας.

Έδρα έχει η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, όμως για διευκόλυνση της άλλης ομάδας ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αθήνα και θα φιλοξενηθούν οι ομάδες στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου. Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας έχουν προετοιμαστεί και βέβαια θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη. Την ομάδα θα συνοδέψει ο αρχηγός της Αργύρης Κινόπουλος, ενώ διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κοντοκάνης Ανδρέας.

Οι προπονήσεις προετοιμασίας των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας για την συμμετοχή της ομάδας στο 44ο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας 2016 που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Porto Rio της Πάτρας συνεχίζονται εντατικά.

Χάρη στην εμπιστοσύνη και την οικονομική στήριξη της Εταιρείας Καρέλια Α.Ε. και ιδιαίτερα του κ. Στάθη Καρέλια η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας καταφέρνει να συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας και θα μπορέσει να συμμετάσχει και στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η έφορος του τμήματος κα. Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα Τούλα, ο αρχηγός της ομάδας κος. Κινόπουλος Αργύρης, ο τεχνικός της ομάδας κος. Τσεκούρας Θοδωρής, οι αθλητές και οι οικογένειές τους ευχαριστούν την οικογένεια Καρέλια και εύχονται κάθε καλό.

749 views
Top