Διακρίσεις για τους μικρούς Καλαματιανούς τενίστες στην Τρίπολη (φωτ.)

Αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες σημειώνοντας παράλληλα αγωνιστικές επιτυχίες οι μικροί τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα, το οποίο διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Η μεγαλύτερη επιτυχία στους αγώνες για παιδιά έως 10 ετών ήρθε με την 3η θέση που κατέκτησε η Ξένια Τσάλτα στο πράσινο επίπεδο ισοφαρίζοντας την καλή της επίδοση στο τουρνουά της Καλαμάτας τον Απρίλιο. Στους «16» στην ίδια κατηγορία αγοριών βρέθηκαν οι Έκτορας Παπανικολάου, Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος και Άγγελος Κομίνι, ενώ η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου δεν κατάφερε να περάσει πέρα από τον γύρο των «32».

Στο πορτοκαλί επίπεδο ο σύλλογος κατέβηκε με συνολικά 3 ομάδες κατακτώντας την 2η (Βασιλική Μιχαλοπούλου, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Κρίστυ Χριστοπούλου), 3η (Νάσος Νταγιόπουλος, Γιώργος Καραϊσκος, Αλκίνοος Παναγέας) και 5η θέση (Ματίνα Λαμπροπούλου, Ευγενία Χιουρέα) στο τουρνουά.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 120 αθλητές από την γεωγραφική περιφέρεια Πελοποννήσου συμπεριλαμβανομένης και της Ζακύνθου. Τα αποτελέσματα και η απόδοση των νεαρών αθλητών δίνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του συλλόγου.
Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές Κατερίνα Σταμούλη και Χρήστος Χριστόπουλος.
Το αγωνιστικό καλεντάρι των νεαρών αθλητών του ΟΑΚ για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο είναι γεμάτο καθώς επόμενοι αγώνες είναι το Junior Open στην Δαλαμανάρα-Άργους 17-19/6, το Εσωτερικό Πρωτάθλημα 21-23/6 καθώς και το 3ο Junior Παπαφλέσσεια Tennis Open 24-26/6 στην Καλαμάτα.

 

751 views
Ετικέτες
Top