Επιτυχημένη η σεζόν για τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας

Συνέντευξη Τύπου έδωσαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, στις εγκαταστάσεις του ομίλου, στην περιοχή Μπουρνιάς, οι άνθρωποι του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας, μιλώντας για τις διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών σε σημαντικές διοργανώσεις αλλά και για το καλοκαιρινό camp του Ιουλίου που απευθύνεται σε παιδιά 5-15 ετών. Αναλυτικά…

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΤΡΑ – ΜΑΝΩΛΑΚΗ( γραμματέας του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας)

«Είμαστε υπερήφανοι, γιατί αυτή η χρονιά ήταν ιδιαίτερα δημιουργική για τους αθλητές, τους γονείς και τον όμιλό μας. Η αθλήτριά μας Μελίνα Πεϊμανίδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία παίδων – κορασίδων, ενώ οι αθλητές Ανέστης Μαραντίδης και Γιάννης Κατσόγιαννης είχαν καλή παρουσία στο πρωτάθλημα ειδικών δεξιοτήτων και έχουν ως μεγάλο στόχο τους αγώνες Special Olympics, που θα γίνουν στη Σαουδική Αραβία.

Από τη μεριά των γονέων, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, Νίκο Δρούγα, και όλους τους αθλητές, που κάνουν μεγάλη προσπάθεια και ανταγωνίζονται κορυφαία ονόματα. Επίσης, είναι σημαντικό ότι ο Όμιλός μας, που είναι από την περιφέρεια, καταφέρνει να έχει εξαιρετική παρουσία στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ν’ αναφέρω, επίσης, ότι ο Όμιλός μας θα πραγματοποιήσει Summer Camp, από 11-15 Ιουλίου και 18-22 του ίδιου μήνα, για παιδιά 5-15 ετών. Θα προσπαθήσουμε να έρθουν σ’ επαφή τα παιδιά με τη φύση και να γνωρίσουν το άλογο».

 

ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΓΑΣ(προπονητής Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας)

«Ήταν μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες η εφετινή για το Σύλλογό μας. Στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Μαρκόπουλο, η αθλήτριά μας Μελίνα Πεϊμανίδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία παίδων – κορασίδων. Συμμετείχε στους αγώνες με τα 2 άλογά της, “Aκαπούλκα” και “My Change”.

Ευχαριστούμε τους γονείς της Κώστα Πεϊμανίδη και Τζένη Γυφτέα, που στηρίζουν με πάθος την προσπάθειά της, καθώς επίσης τον προπονητή της στην Αθήνα, Ντέμε Ντάλι. Ακολουθεί ένα διάστημα ξεκούρασης για τη Μελίνα Πεϊμανίδη και στη συνέχεια θα προετοιμαστεί για τους Βαλκανικούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν το Σεπτέμβριο στη Ρουμανία»

 

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ (παιδοψυχίατρος)

« Θ’ αναφερθώ στη συμμετοχή των αθλητών του τμήματος Θεραπευτικής Ιππασίας, Ανέστη Μαραντίδη και Γιάννη Κατσόγιαννη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ειδικών Δεξιοτήτων, όπου κατέλαβαν την 5η θέση στην ιππική δεξιοτεχνία και την 3η στη σκυταλοδρομία.

Εδώ και 1,5 χρόνο γίνεται σημαντική προσπάθεια σ’ αυτό το τμήμα. Θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Είναι πολύ εύκολο να μάθει κάποιος ιππασία. Θέλει αγάπη το άλογο»

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ(αθλητής)

«Μου αρέσει πολύ το άλογο. Περάσαμε πολύ ωραία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Μαρκόπουλο. Τους προηγούμενους 6 μήνες κάναμε κάθε ημέρα προπόνηση. Είναι πολύ εύκολο άθλημα η ιππασία. Αν αγαπάς ένα άλογο, τότε σ’ αγαπά και αυτό».

 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ( αθλητής)

«Δεν είχα καθόλου άγχος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Κάναμε προπόνηση 6 μήνες και είχαμε καλή παρουσία στους αγώνες. Είναι πολύ εύκολο άθλημα η ιππασία. Το αγαπώ πάρα πολύ το άλογο».

157 views
Top