Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας LASER 4.7 στην Γαλλία ο Τσάμης  του ΝΟΚ

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου LASER 4.7, που διεξάγεται στο CROZON - MORGAT της Γαλλίας από 2 Ιουλίου έως και 9 Ιουλίου ,θα συμμετέχει ο 14χρονος ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Ευστάθιος Τσάμης.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας αποτελείται από 15 ιστιοπλόους από όλη την Ελλάδα που θα λάβουν μέρος προσπαθώντας να κρατήσουν ψηλά την ελληνική παράδοση στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Την εκπροσώπηση του Ναυτικού ομίλου Καλαμάτας σε διεθνή διοργάνωση έχει «αναλάβει» ο φιλόδοξος ιστιοπλόος που θα κάνει την προσπάθεια του στα νερά του Ατλαντικού, προσδοκώντας μια θετική παρουσία.

Ανάμεσα στις 210 συμμετοχές (αγόρια) από 26 χώρες, θα προσπαθήσει να κερδίσει εμπειρία και εφόδια για το μέλλον.

Την προετοιμασία του, εκτός από τον βασικό προπονητή της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας του ΝΟΚ Παναγιώτη Λημνίο , θα ενισχύσει και ο Καλαματιανός προπονητής και παγκόσμιος πρωταθλητής Παναγιώτης Βεργινάδης, στην Αθήνα , ενώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα βρίσκεται κάτω από τις οδηγίες του παγκόσμιου πρωταθλητή Αντώνη Μπουγιούρη.

Οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ευχαρίστησαν κλείνοντας την εταιρία GENESIS PHARMA για την στήριξη και συμπαράσταση στο τμήμα ιστιοπλοΐας , προσφέροντας ένα σκάφος τύπου LASER , σκάφος εφόδιο για το παρόν και παρακαταθήκη για το μέλλον και τις επόμενες γενιές.

410 views
Ετικέτες
Top