ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας: Ακόμα μια εξαιρετική παρουσία! (pics)

Με τον εξαιρετικό απολογισμό των 3 μεταλλίων (1 ασημένιο, 2 χάλκινα) και δυο 5ων θέσεων επέστρεψε από το κύπελλο Ακρόπολις – το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 24-26 Ιουνίου στο Ολυμπιακό στάδιο πάλης στα άνω Λιόσια – ο ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καλαμάτας, που συμμετείχε με 6 αθλητές – αθλήτριες.
Το ασημένιο μετάλλιο το κατέκτησε η πρωταθλήτρια Ελλάδος Διονύσια Μπουρδεκα στις κορασίδες στην κατηγορία - 51kg και αποδεικνύει ότι είναι στις κορυφαίες αθλήτριες τις Ελλάδος στην κατηγορία τις.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Γιακουμοπουλου στις Νεανιδες στην κατηγορία - 49kg όπου διατηρήθηκε στις υψηλές θέσεις μετά από την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο κύπελλο.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Βασίλης Παναγιωτοπουλος στους παίδες στην κατηγορία - 49kg με νίκες 4-3, 13-13 3-0 στην παράταση παραμένοντας στις υψηλές θέσεις και αυτός μετά το χάλκινο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Πέμπτη θέση για το Αναστασιο Μπουρδεκα με δύο νίκες 3-1, 5-0 φτάνοντας μια ανάσα απο το μετάλλιο στους έφηβους στην κατηγορία - 63kg. Πέμπτη θέση επίσης και για τον Δημήτρη Παναγιωτοπουλο στους έφηβους στην κατηγορία - 51kg. Επίσης συμμετείχε και ο Θεοδωρακοπουλος Ιωάννης στους έφηβους στην κατηγορία - 59kg χάνοντας στο πρώτο αγώνα. Την αποστολή συνόδευσε ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Αλεξόπουλος και ο προπονητής Δημήτρης Δικαίος όπου έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των αθλητών ανεβάζοντας τον πήχη για μεγαλύτερες Διακρίσεις στο μέλλον.
Ο Α. Γ. Σ Κυπαρισσίας απέδειξε ότι βρίσκεται μέσα στους κορυφαίους συλλόγους τις Ελλάδος με πολλές διακρίσεις με επόμενους στόχους το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων - Νεανίδων και το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων.

825 views
Top