Έγινε η αρχή των σκακιστικών εκδηλώσεων του ΝΟΚ

Η πρώτη ημέρα του τριήμερου σκακιστικών εκδηλώσεων «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. ΤΣΙΑΛΑΣ» έκλεισε με την επιτυχή διεξαγωγή των δύο ατομικών τουρνουά ράπιντ.

Το τουρνουά «ΚΟΥΜΑΝΗΣ» μέσων – αρχαρίων διεξήχθη με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και χρόνο σκέψης για κάθε σκακιστή 10’ και 3’’ για κάθε κίνηση.

Η τελική κατάταξη έχει ως εξής:

1ος νικητής Αθανασόπουλος Θοδωρής (5 στα 5)

2ος νικητής Θωμαΐδης Μπάμπης (4 στα 5)

3ος νικητής Αθανασόπουλος Ηλίας (4 στα 5)

1ο κορίτσι Αθανασοπούλου Ανδριάννα (2 στα 5)

Στους διακριθέντες δόθηκαν μετάλλια.

Πήραν μέρος επίσης οι σκακιστές: Δικαίος Άγγελος, Βέκκος Χρήστος Ξαρχάκος Παναγιώτης, Κωστέας Θάνος, Χειλάς Γιάννης, Δραγώνας Γιώργος, Ταβουλαρέας Νίκος, Σπυρόπουλος Παναγιώτης, Σπύρης Γιάννης, Θεοχαρίδης Νικόλας, Ζευγίτης Αριστείδης, Σπύρης Χρήστος και Γιαννόπουλος Γιάννος (νήπιο) ο οποίος και βραβεύτηκε με μετάλλιο για την ιδιαίτερα σημαντική – σοβαρή προσπάθειά του.

Το τουρνουά «ΩΜΕΓΑ» προχωρημένων διεξήχθη με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και για κάθε σκακιστή χρόνο σκέψης 10’ και 3’’ για κάθε κίνηση. Οι αγώνες είχαν την ιδιαιτερότητα του ότι οι συμμετέχοντες ήταν σχεδόν ισοδύναμοι και η επικράτηση του ενός εκ των δύο κρινόταν σε κάθε αγώνα στην λεπτομέρεια.

Διακρίθηκαν οι εξής αθλητές στους οποίους και δόθηκαν μετάλλια:

1ος νικητής Περράκης Χρόνης (5 στα 5)

2ος νικητής Λούκα Μαριάνθη (3,5 στα 5)

3oς νικητής Λαμπρακόπουλος Αλέξανδρος (3 στα 5)

Επίσης έλαβαν μέρος οι αθλητές: Λιάκος Χρήστος, Παπαδόπουλος Σπύρος, Σαραντόπουλος Κώστας, Θωμαΐδης Παναγιώτης, Λούκας Δημήτρης και Σωφρονάς Ανδρέας.

Τις απονομές έκαναν ο επικεφαλής διαιτητής κος. Τσιάλας Μιχάλης, ο εκπρόσωπος των γονέων κος. Αθανασόπουλος και ο δάσκαλος – προπονητής των αθλητών κος. Τσεκούρας Θοδωρής.

281 views
Top