Αύριο(2/7) ο αγώνας δρόμου και κολύμβησης Δυτικής Μάνης

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και τον Αθλητικό σύλλογο Mani Academy πραγματοποιούν τον 6ο Δρόμο Δυτικής Μάνης και τον 3ο Κολυμβητικό Αγώνα το Σάββατο 2 Ιουλίου.

H εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από τη παραλία Στούπας, στις 6 μμ για το κολυμβητικό κομμάτι και στις 7.30 μμ για τον αγώνα δρόμου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει: 10 χλμ. για δρομείς, 5 χλμ. για δρομείς και περιπατητές, 
1000μ. για παιδιά και γονείς και αγώνα κολύμβησης απόστασης 1 χλμ. και 2 χλμ. 


Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ. H πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής (θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στα δύο αγωνίσματα ενώ θα δοθεί και αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι)

Διαδρομές: Η διαδρομή των 10χλμ. με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνοντας στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου.

Oι αθλητές του κολυμβητικού αγώνα θα πάρουν παράλληλη εκκίνηση από την παραλία της Στούπας διανύοντας την απόσταση μέσω δεξιόστροφης τριγωνικής διαδρομής πραγματοποιώντας 2 και 4 στροφές για τα αγωνίσματα των 1000 κ 2000 μ αντίστοιχα.

Πληροφορίες: 6944420729 Ραπτέας Παναγιώτης και 6974572673 Σαραντέας ΠαναγιώτηςΙατρικός έλεγχος: Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.

201 views
Top