ΟΑΚ: Επιτυχημένη παρουσία  σε Κεφαλλονιά, Χανιά!

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας σε δυο- εκτός Μεσσηνίας- εξορμήσεις τους!

Πρώτα απ΄ όλα, στο 3ο Ενωσιακό πρωτάθλημα Αντισφαίρισης, το οποίο διεξήχθη 2-3 Ιουλίου στον Κεφαλληνιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, ο ΟΑΚ συμμετείχε με 8 αθλητές. Η Αγγελική Κουλουμπού (Κ14), η Γκέρη Ασένοβα (Κ12) και ο Ντύλαν Παπανικολάου (Α12) έφτασαν μέχρι τους "8" της διοργάνωσης. Στους "16" η Στέλλα Ρήγα (Κ12), Θεοδώρα Σούμπλη (Κ12) και Γιώργος Τσούκλερης (Α14) και στους "32" ο Μιχάλης Σούμπλης (Α12) και Έκτορας Παπανικολάου (Α12).

Επίσης, σπουδαία παρουσία είχε η 11χρονη Γκέρη Ασένοβα, στο 3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Κοριτσιών έως 14χρονών, το οποίο πραγματοποιήθηκε 9-11/7 στον Α.Ο.Κυδωνίας Χανίων.

Παρά την διαφορά ηλικίας από τις αντίπαλες, η νεαρή Καλαματιανή αθλήτρια έφτασε στον γύρο των "16" του τουρνουά όπου και αποκλείστηκε από το Νο.1 της Κρήτης και "χάλκινη" νικήτρια του τουρνουά Χαρίκλεια Βελιβασάκη (Ηράκλειο).

"Έχουμε εντοπίσει και δουλεύουμε με κάποια ταλέντα εδώ και μία διετία, η Γκέρη είναι ένα από αυτά, με την στήριξη των γονιών και του συλλόγου τα παιδιά αυτά μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ακολουθούν και άλλα παιδιά από τα φυτώρια που έχουν τεράστιες δυνατότητες αλλά αυτά θα φανούν σε 3-4 χρόνια, είμαστε όμως αισιόδοξοι, αρκεί να συνεχιστεί η καλή δουλειά", τονίζει ο προπονητής Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος συνόδευσε την Γκέρη στη Κρήτη.
 

250 views
Ετικέτες
Top