Επιτυχίες για τον Όμιλο αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας στη Πάτρα

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου το 3ο διασυλλογικό κύπελλο Μπριτζ ομάδων Πελοποννήσου και νοτιοδυτικής Ελλάδας. Στους αγώνες μπορούσε το κάθε σωματείο να συμμετάσχει μέχρι και με δύο ομάδες σε κάθε μία από τις κατηγορίες 1-6, 1-9 και open.

Την διοργάνωση των αγώνων είχε αναλάβει φέτος ο Πατραϊκός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ (ΠΟΑΜ) και αυτοί πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Galaxy με διαιτητή τον κ. Τσέβη Νάσο. Στο αγωνιστικό μέρος ο Όμιλος αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας έλαβε μέρος στους αγώνες με τέσσερες ομάδες.

Συγκεκριμένα με μία ομάδα στην κατηγορία 1-6, με μία στην κατηγορία 1-9 και με δύο στην κατηγορία open. Μάλιστα και στις τρείς κατηγορίες την πρώτη θέση έλαβε ομάδα του ομίλου της Καλαμάτας (ΟΑΜΚ).

Αναλυτικότερα, στην κατηγορία 1-6 η ομάδα του ομίλου που αποτελείτο από τους αθλητές Αγγελοπούλου Χριστίνα, Γαζούλη Σωκράτη, Μηλούση Γεώργιο και Σινάνη Σπύρο, έλαβε την πρώτη θέση στη γενική αήττητη, συγκεντρώνοντας 75.9 VP. Δεύτερη στην κατάταξη στην ίδια κατηγορία αναδείχθηκε η ομάδα τον ΠΟΑΜ με 66.49 VP. Η επιτυχία της συγκεκριμένης ομάδας είναι σημαντική μιας και όλοι οι αθλητές ήταν περσινοί μαθητές χωρίς μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, παρόλα αυτά επικράτησε εύκολα ομάδων που αποτελούνταν από εμπειρότερους παίχτες.

Στην κατηγορία 1-9 η ομάδα του αποτελείτο από τους αθλητές Ανδρούτσο Λεωνίδα, Ιακωβόπουλο Παναγιώτη, Καλογερόπουλο Αθανάσιο και Κατσίποδα Δημήτριο έλαβε την πρώτη θέση συγκεντρώνοντας 45.43 VP αφήνοντας την ομάδα του ΠΟΑΜ στην δεύτερη θέση με 26.55 VP.

Τέλος στην κατηγορία open ο όμιλος έλαβε την πρώτη και την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη. Συγκεκριμένα η ομάδα του ομίλου που αποτελείτο από τους αθλητές Αλεξανδρόπουλο Γεώργιο, Θωμόπουλο Δημήτριο, Κομηνέα Γεώργιο, Κομηνέα Παναγιώτη και Οικονόμου Αθανάσιο επικράτησε κι αυτή αήττητη με 53.80 VP ενώ η ομάδα από τον ΠΟΑΜ κατέλαβε την δεύτερη θέση συγκεντρώνοντας 37.25 VP. Η άλλη ομάδα του ομίλου με αθλητές τους Παπανικολάου Αθανάσιο, Σπαρτιάνο Ηλία, Σερμπετσόγλου Αβράαμ και Φιλοπούλου Σταυρούλα έλαβε την τρίτη θέση με 23.59VP.

Η διοίκηση του ομίλου συνεχάρη όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτή την διοργάνωση για το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν καθώς και τον διαιτητή του αγώνα κ. Τσέβη Νάσο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος, ευχαρίστησε θερμά το ξενοδοχείο Galaxy και το προσωπικό του για την εξαιρετική φιλοξενία που προσέφερε.

371 views
Top