Ζωντανεύει το γυμναστήριο «φάντασμα»

Ένας χώρος ο οποίος ξεκίνησε ως αθλητική κυψέλη μαθητών και συλλόγων, αποτελούσε την μοναδική αθλητική υποδομή στην δυτική Καλαμάτα και μάλιστα είχε κατά το παρελθόν φιλοξενήσει και πολιτιστικά δρώμενα, φαίνεται πως θα αποκτήσει σύντομα και πάλι ζωή. Ο λόγος για το κλειστό γυμναστήριο του πρώην Πολυκλαδικού στο οποίο ο Δήμος Καλαμάτας αποφάσισε να προχωρήσει ιδίοις εξόδοις σε στοιχειώδη επισκευή, αφού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «παρά τις υποσχέσεις δεν δόθηκαν από την Κυβέρνηση οι αναγκαίοι πόροι».
Το Δεκέμβριο θα έχουν ολοκληρωθεί βασικές παρεμβάσεις, ώστε να δοθεί σε χρήση το γυμναστήριο, μετά από υγρομόνωση στη στέγη, επιφάνειας 300 τετρ. μέτρων, καθώς και ύστερα από εκτεταμένη επισκευή των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, όπου θα πραγματοποιηθεί κυρίως αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων και καλωδιώσεων. Επίσης, θα υπάρξει ενίσχυση της περίφραξης.
Το γυμναστήριο θα δοθεί το συντομότερο δυνατόν σε χρήση, ώστε να ωφελούνται οι μαθητές το πρωί, καθώς και οι αθλούμενοι το απόγευμα, δεδομένου ότι έχουν πληθύνει οι αθλητικές ομάδες του Δήμου.

300 views
Top